Το επιτυχημένο 4-3-3 επιλέγει ο Χιμενέθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το επιτυχημένο 4-3-3 επιλέγει ο Χιμενέθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Λάζαρος και τρία αουτσάιντερ για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού

Το επιτυχημένο 4-3-3 επιλέγει ο Χιμενέθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Στην πετυχημένη συνταγή του 4-3-3 φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Μανόλο Χιμένεθ σε ό,τι αφορά στη διάταξη της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (19:3). Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του και στο ποιοι θα επανδρώσουν το πλάνο του με μοναδικό ερωτηματικό μια θέση. 

Όλα δείχνουν πως ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες και Λαμπρόπουλος στόπερ με τους Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα της άμυνας, ο Σιμόες θα είναι αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς, ο Μάνταλος θα είναι ο αριστερός μεσοεπιθετικός και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Όσο για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού, φαβορί είναι ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη με κάποιον εκ των Βάργκας ή Πατίτο (μεγάλο αουτσάιντερ ο Μπακασέτας). 

Κλείσιμο
Ο Χιμένεθ έχει ζητήσει από τους παίκτες του πίεση, αμυντική προσήλωση και αξιοποίηση του Αραούχο. Εκτός των πλάνων του είναι ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι και ο τιμωρημένος Κολοβέτσιος.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης