«Ενδιαφέρον από Γερμανία και Ιταλία για Μήτρογλου»

«Ενδιαφέρον από Γερμανία και Ιταλία για Μήτρογλου»

Τον Φεβρουάριο που πέρασε, ο Κώστας Μήτρογλου απέρριψε μία πολύ δελεαστική πρόταση από την Κίνα, αλλά σύμφωνα με τη «Record», ο επιθετικός της Μπενφίκα είναι περιζήτητος στην Ευρώπη! 

«Ενδιαφέρον από Γερμανία και Ιταλία για Μήτρογλου»
Φέτος, ο Κώστας Μήτρογλου διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν, όχι μόνο με τη φανέλα της Μπενφίκα, αλλά της καριέρας του. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού εμφανίζεται πολύ «καυτός» στο γρασίδι και γι’ αυτό μοιραία θεωρείται και ένα από πιο… hot ονόματα της Ευρώπης. 

Όπως αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο διεθνής φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας και της Ιταλίας, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ποιες είναι. Μάλιστα, το καλοκαίρι η Νάπολι φερόταν να ήθελε τον «Μητρογκόλ», καθώς τον προόριζε για αντικαταστάτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος μετακόμισε στη Γιουβέντους. 

Κλείσιμο
Πάντως, με τη μέχρι τώρα στάση του, ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «αετούς» της Λισαβόνας, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο απάντησε αρνητικά σε μία πολύ δελεαστική πρόταση που του έγινε από ομάδα της Κίνας. 

Ο διεθνής στράικερ, φέτος, έχει αγωνιστεί σε 37 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα, μετρώντας 25 τέρματα, ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης