Eλκυστικό κουπόνι με Ασία και U-19

Eλκυστικό κουπόνι με Ασία και U-19

Τα φιλικά παιχνίδια στην Ευρώπη εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 την προσεχή Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, οι αγώνες για τα προκριματικά επίσης του Μουντιάλ στους δυο ομίλους της Ασίας, καθώς και οι προκριματικοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19 που γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ολλανδία,  συνθέτουν ένα ελκυστικό κουπόνι. Η betshop.gr έχει και πάλι ελκυστικές αποδόσεις

Eλκυστικό κουπόνι με Ασία και U-19
Τσεχία – Λιθουανία: Φιλικό ματς, πριν οι Τσέχοι παίξουν στο Σαν Μαρίνο την προσεχή Κυριακή για τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι Λιθουανοί στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία για τον ίδιο λόγο. Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr
στο 2.40.

Κλείσιμο
Γερμανία – Αγγλία: Επίσης φιλικό ματς, πριν από τους προκριματικούς του Μουντιάλ, όπου οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Αζερμπαϊτζάν κι οι Άγγλοι υποδέχονται τη Λιθουανία. Πάντα προέχει το γόητρο σε τέτοια ματς, όπου γίνονται και δοκιμές. Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr
στο 1.70.

Κύπρος – Καζακστάν: Φιλικό ματς στο νησί. Η Κύπρος το Σάββατο υποδέχεται την Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και το Καζακστάν παίζει εκτός με την Αρμενία. Προτιμούμε τον άσο της betshop.gr
στο 2.05.

Κολομβία – Βολιβία: Παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ του ομίλου της Λατινικής Αμερικής. Η Κολομβία έχει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση. Στην 5η θέση που δίνει μπαράζ με ομάδα της Ασίας, βρίσκεται η Αργεντινή με 19. Άρα η Κολομβιανοί θέλουν πάση θυσία νίκη και με πολλά γκολ κόντρα στην Βολιβία που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Παίζουμε το over 2.5 & no goal betshop.gr στο 3.10.

Κίνα - Νότιος Κορέα: Αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Κίνα είναι τελευταία στη βαθμολογία και η Ν. Κορέα στη δεύτερη θέση. Χωρίς νίκη είναι οι Κινέζοι, μετά από πέντε αγώνες με δυο ισοπαλίες εντός έδρας και μία ήττα. Σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος είναι οι Κορεάτες, αλλά κι αυτοί σε δυο εκτός έδρας ματς σημείωσαν μία ισοπαλία και μία ήττα. Θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να παραμείνουν στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα τελικά του Μουντιάλ. Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.15.

Συρία – Ουζμπεκιστάν: Κι αυτό το ματς είναι για τα προκριματικά και φυσικά δεν γίνεται σε συριακό έδαφος, αλλά στη Μαλαισία. Η Συρία παλεύει τα ματς, τα παίρνει όλα πατριωτικά και στα δυο παιχνίδια της «εντός έδρας» έφερε 0-0 με τη Ν. Κορέα και το Ιράν, ενώ κέρδισε 1-0 μέσα στην Κίνα. Οι Ουζμπέκοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.50.

Ηνωμ. Αρ. Εμιράτα – Ιαπωνία: Σούπερ ντέρμπι. Στη βαθμολογία, Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία έχουν από δέκα βαθμούς και ακολουθούν Αυστραλία και Εμιράτα με εννέα. Εντός έδρας τα Εμιράτα έχουν δυο νίκες και μία ήττα. Εκτός έδρας οι Γιαπωνέζοι μία νίκη 2-0 στην Ταϊλάνδη και 1-1 στην Αυστραλία. Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.90.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Ιράκ – Αυστραλία: Το Ιράκ είναι δυνατό, νίκησε 1-0 το Ιράν στην Τεχεράνη σε φιλικό ματς το περασμένο Σάββατο. Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο. Κι οι Αυστραλοί χρειάζονται πάση θυσία αυτή τη νίκη, γιατί υπολείπονται κατά ένα βαθμό της Ιαπωνίας και Σαουδικής Αραβίας που προηγούνται στη βαθμολογία. Παίζουμε το διπλό της betshop.gr  στο 1.65.

Ταϊλάνδη - Σαουδική Αραβία: Η Ταϊλάνδη δεν έχει ελπίδες, είναι τελευταία στη βαθμολογία και δεν έχει κερδίσει, ακόμα, στον όμιλο. Η Σαουδική Αραβία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ιαπωνία και είναι φυσικά, κατά πολύ ανώτερη. Ποντάρουμε στο διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 3.05.

Αυστρία U19 - Σκωτία κάτω των 19: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.80.

Βοσνία U19 - Γαλλία κάτω των 19: Εύκολο ματς για τους Γάλλους γι αυτό και το διπλό της betshop.gr πληρώνει στο 1.22.

Αγγλία κάτω των 19 - Νορβηγία κάτω των 19: Το 1.50 της betshop.gr στον άσο είναι μια χαρά και το τιμούμε.

Ισραήλ U19 - Βουλγαρία κάτω των 19: Θα τιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.10.

Πολωνία U19 - Τουρκία κάτω των 19: Δυο κλάσεις καλύτεροι είναι οι Τούρκοι από τους νεαρούς Πολωνούς και θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.40.

Κροατία κάτω των 19 - Πορτογαλία κάτω των 19: Οι Πορτογάλοι έχουν παράδοση σε μεγάλες διακρίσεις σ αυτές τις ηλικίες και γι αυτό ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.90.

Ουκρανία U19 - Ελλάδα κάτω των 19: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.20.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Σκωτία – Καναδάς: Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι εν όψει των προκριματικών του προσεχούς Παρασκευοσαββατοκύριακου, όπου οι Σκωτσέζοι υποδέχονται τους Σλοβένους. Ποντάρουμε στον 1& goal-goal betshop.gr στο 4.10.

Κατάρ – Ιράν: Επίσης για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το Κατάρ δεν μπορεί ν’ απειλήσει τους Ιρανούς που προπορεύονται στη βαθμολογία και είναι αήττητοι. Παίζουμε το 2& under 2.5 της betshop.gr στο 4.90.

Ουγγαρία κάτω των 19 - Τσεχία κάτω των 19: Δύσκολο παιχνίδι, καλύτερη ομάδα έχουν οι Τσέχοι. Το Χ της betshop.gr στο 3.30 είναι το πιο πιθανό.

ΑΣΙΑ 
(Α’ όμιλος)
5 αγ.
Ιράν 11
Νότια Κορέα 10
Ουζμπεκιστάν 9
Συρία 5
Κατάρ 4
Κίνα 2

ΑΣΙΑ 
(Β’ όμιλος)
5 αγ.
Σαουδική Αραβία 10
Ιαπωνία 10
Αυστραλία 9
ΗΑΕ 9
Ιράκ 3
Ταϋλάνδη 1

Ποιοι προκρίνονται

Τι ισχύει για τους προκριματικούς της Ασίας: Μετά τους πρώτους τέσσερις γύρους, διαμορφώθηκε ο τελικός προκριματικός γύρος που αποτελείται από δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Οι ομάδες του κάθε ομίλου δίνουν διπλούς αγώνες μεταξύ τους, και οι πρώτοι δύο από κάθε γκρουπ προκρίνονται στο Μουντιάλ. Οι τρίτοι του κάθε ομίλου δίνουν μεταξύ τους διπλό αγώνα νοκ-άουτ, και ο νικητής δίνει επιπλέον αγώνα νοκ-άουτ (διπλό) με τον πέμπτο του ομίλου της Νότιας Αμερικής. Ο τελικός νικητής παίρνει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη Λατινική Αμερική (ένας όμιλος) οι τέσσερις πρώτοι της τελικής βαθμολογίας παίρνουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ. Ο πέμπτος της βαθμολογίας θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον νικητή του αγώνα μπαράζ της Ασίας, και ο τελικός νικητής παίρνει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης