Ο Μανιάς έσωσε την παρτίδα για τον Αστέρα Τρίπολης: 1-1 με τον Πας Γιάννινα

Ο Μανιάς έσωσε την παρτίδα για τον Αστέρα Τρίπολης: 1-1 με τον Πας Γιάννινα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27', για να δεχθούν την ισοφάριση στο 70'

Ο Μανιάς έσωσε την παρτίδα για τον Αστέρα Τρίπολης: 1-1 με τον Πας Γιάννινα
Ο Αστέρας δεν κατάφερε να νικήσει στην Τρίπολη τον βαθμολογικά αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αλλά τουλάχιστον τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την παραμονή, με τον Μανιά να ισοφαρίζει την παλιά του ομάδα! Ο «Άγιαξ» προηγήθηκε με Ζάιρο.  

Mvp: Κώτσιρας. Ο μικρός πέρασε ως αλλαγή στο 54' κι έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του και ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Μανιά.
Αδύναμος κρίκος: Λίλα. Εχασε την μάχη στο κέντρο και δεν πρόλαβε και τον Μανιά στη φάση του γκολ παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική του ευθύνη ο φορ της Τρίπολης.
Κλείσιμο
Στο ύψος του: Κόντε. Ηταν ορεξάτος το γκολ του ΠΑΣ ουσιαστικά είναι δικό του όμως έγινε αλλαγή στο 66' και δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του.
Η γκάφα: Ευτυχώς για τον Πασχαλάκη δε του στοίχισε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μανιάς έκανε το σουτ η μπάλα πήρε φάλτσα με αποτέλεσμα να μην την υπολογίσει καλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ και να την χάσει από την αγκαλιά του. Ρέφαρε όμως γιατί μπλόκαρε την προσπάθεια του Μάσα που πήρε το ριμπάουντ
Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Ευαγγέλλου.
Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο Αστέρας κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας και ν' αυξήσει την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 βαθμούς. Ο ΠΑΣ αν και αδιάφορος χτύπησε το ματς κι έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα της Τρίπολης.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γκαϊντουτσικ (54' Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (38' Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (78' Κυριακόπουλος), Μανιάς
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (91' Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82' Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζαϊρο, Κόντε (66' Κοζορώνης)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης