Το μεσημέρι η κλήρωση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ

Το μεσημέρι η κλήρωση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ

Από την κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν γιγαντομαχίες, καθώς υπάρχουν τέσσερα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου - Οι ομάδες που θα μετάσχουν στις κληρώσεις

Το μεσημέρι η κλήρωση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ
Ώρα προημιτελικών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είνα σήμερα, καθώς στις 13:00, στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, θα διεξαχθεί η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μια ώρα αργότερα (14:00) θα λάβει χώρα η κλήρωση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν γιγαντομαχίες, καθώς υπάρχουν τέσσερα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Γιουβέντους, δύο σκληρά καρύδια, οι Ατλέτικο και Ντόρτμουντ, καθώς και οι δύο φετινές εκπλήξεις του θεσμού Μονακό και Λέστερ.

Κλείσιμο
Στο Γιουρόπα Λιγκ οι οκτώ ομάδες που εξακολουθούν να διεκδικούν το τρόπαιο είναι οι Γκενκ, Θέλτα, Μπεσίκτας, Σάλκε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λυών, Άγιαξ και Άντερλεχτ.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις κληρώσεις και ήδη έχουν γίνει γνωστές και οι ημερομηνίες των αγώνων. Τα πρώτα ματς θα γίνουν το τρήμερο 11-13 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18-20 του ίδιου μήνα. 

Τέλος, να σημειωθεί ότι συνολικά συνεχίζουν τέσσερις ισπανικές ομάδες (τρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ), τρεις γερμανικές (δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ), μία ιταλική, δύο αγγλικές (η μία στο Τσάμπιονς Λιγκ), δύο γαλλικές (η μία στο Τσάμπιονς Λιγκ), δύο βελγικές, μία ολλανδική και μία τουρκική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης