«Ενεργοποιεί» τον Μάριν για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μπέντο

«Ενεργοποιεί» τον Μάριν για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μπέντο

Έτοιμος να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο παρουσιάζεται ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος σκοπεύει να ξεκινήσει τον Μάριν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών

«Ενεργοποιεί» τον Μάριν για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μπέντο
Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. 

Οι Πειραιώτες μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα με τους «κυανόλευκους» και την ήττα στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, θέλουν να επανακάμψουν και να περάσουν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Κλείσιμο
Ο Πάουλο Μπέντο, από την πλευρά του, σκοπεύει να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα της ομάδας, η οποία επιβεβαιώθηκε περίτρανα στο τελευταίο ματς ότι έχει ανάγκη από ανάσες. 

Πρώτα από όλα ο Πορτογάλος θα επαναφέρει τον Ρέτσο στο κέντρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Ανδρούτσο, ενώ στα πλάγια θα ενεργοποιηθεί πιθανότατα ο Μάριν και στο άλλο άκρο θα βρίσκεται ο Μανθάτης. 

Ο Μαρτίνς, από την άλλη, είναι πιθανό να παίξει αντί του Φορτούνη, μιας και ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ανσαριφάρντ. 

Όσον αφορά την άμυνα, από δεξιά προς αριστερά θα αγωνιστούν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Σισοκό.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης