Πήρε το «Χ» από την Λέγκια και έχει προβάδισμα ο Άγιαξ

Πήρε το «Χ» από την Λέγκια και έχει προβάδισμα ο Άγιαξ

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Λέγκια και Άγιαξ μετά το 0-0 στη Βαρσοβία. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε το ματς ο Άγιαξ, λόγω αποβολής του Τετέ στο 84’

Πήρε το «Χ» από την Λέγκια και έχει προβάδισμα ο Άγιαξ
Η πρώτη φάση στον αγώνα ήρθε με τον Κλάασεν να ολοκληρώνει την καλή προσπάθεια στο 8’ αλλά τον Μάλαρζ να σταματά την μπάλα πριν αυτή περάσει τβ γραμμή. Ο «Αίαντας» εξακολουθούσε να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος με ορισμένες καλές φάσεις, αλλά στο 39ο λεπτό ήταν η Λέγκια αυτή που άγγιξε το γκολ, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ που νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Ονάνα να βγαίνει νικητής και να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 44’ ήταν η σειρά του Ντόλμπεργκ να χάσει μεγάλη ευκαιρία, ώστε ν’ ανοίξει το σκορ υπέρ του Άγιαξ. 

Το δεύτερο μέρος κύλησε με την γηπεδούχο Λέγκια να έχει μια ελαφρά υπεροχή και τον Οντίτζε να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 53’ μετά από λανθασμένη απόκρουση του Τετέ. Στο 61’ ο Κούχαρτσικ έκανε μια επικίνδυνη προσπάθεια, με τον Τετέ και τον Ονάνα να καθαρίζουν τη φάση, ενώ στο 78’ ο Σένε έχασε καλή ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Άγιαξ. Στο 84’ ο Τετέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης