Μουρίνιο: «Η μητέρα του Πογκμπά βλέπει... ισοπαλία στη μάχη των γιων της»

Μουρίνιο: «Η μητέρα του Πογκμπά βλέπει... ισοπαλία στη μάχη των γιων της»

Πολ και Φλορεντίν Πογκμπά θα τεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη στον αγώνα της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Σεντ Ετιέν και η μητέρα τους βλέπει... ισοπαλία, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Η μητέρα του Πογκμπά βλέπει... ισοπαλία στη μάχη των γιων της»
Ισόπαλο ονειρεύεται το αποτέλεσμα της Πέμπτης (16/2) ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεντ Ετιέν μεταξύ των... κανακάρηδών της η μαμά Πογκμπά. Τα αδέρφια Πολ και Φλορεντίν θα τεθούν αντιμέτωπα με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες από το τετ-α-τετ που είχε πριν από λίγες ημέρες με τον Γάλλο μέσο. 

«Μίλησα με τον Πολ για το παιχνίδι. Τα είπαμε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Πρόκειται για ένα όμορφο παιχνίδι της μοίρας. Νομίζω πως μόνο η μαμά Πογκμπά θα είναι λίγο μπερδεμένη, κάτι που βέβαια είναι φυσιολογικό. Ο Πολ μου είπε ότι η μητέρα του ονειρεύεται ισόπαλο το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα ο ένας γιος θα είναι χαρούμενος και ο άλλος λυπημένος. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο θα απολαύσουν με την ψυχή τους αυτούς τους αγώνες», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης