Άρης: Βαριά καμπάνα στον Νίκο Λάσκαρη από τον αθλητικό δικαστή

Άρης: Βαριά καμπάνα στον Νίκο Λάσκαρη από τον αθλητικό δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στον ηγέτη του μπασκετικού Άρη  απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για έξι μήνες έπειτα από τις καταγγελίες του για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό! 

Άρης: Βαριά καμπάνα στον Νίκο Λάσκαρη από τον αθλητικό δικαστή
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στο «Nick Galis Hall» και παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος τους ματς προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για... συστήματα και εκβιασμούς.

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον τιμώρησε με έξι μήνες μακριά από τα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η απόφαση:

«8/6-2-2017
ΑΡΗΣ
Επιβάλλεται:  
1) Στον κ Νικόλαο Λάσκαρη του Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, για την από 22-11-2016 δημόσια δήλωση του με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και για χρονική διάρκεια 6 μηνών από τη δημοσίευση της παρούσας, και πρόστιμο 5.000,00€ και
2) Στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ χρηματικό πρόστιμο 15.000,00€, για την ως άνω δημόσια δήλωση».

O Άρης έχει δικαίωμα έφεσης ενώ αν τελεσιδικήσει η απόφαση, ο Νίκος Λάσκαρης δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στον προγραμματισμένο για τις 18/2 τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Nick Galis Hall».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης