Football League: Επίθεση στο λεωφορείο του Άρη!

Football League: Επίθεση στο λεωφορείο του Άρη!

Επεισόδια πριν και μετά το τέλος του αγώνα Αχαρναϊκός - Άρης για το πρωτάθλημα της Football League - Πριν τον αγώνα είχαμε συμπλοκές οπαδών που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ με τους οπαδούς του Άρη με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να μην μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο - Στο τέλος  του αγώνα το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Άρη δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια από 20 άτομα

Football League: Επίθεση στο λεωφορείο του Άρη!
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η γύρω περιοχή του γηπέδου του Αχαρναϊκού λίγο πριν την αναμέτρηση των... πρασίνων με τον Άρη. Συγκεκριμένα φίλοι της ομάδα της Θεσσαλονίκης που ήταν να πάνε στο γήπεδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, τελικά πήγαν μόνοι τους και δυστυχώς υπήρξαν επεισόδια. 

Τους περίμεναν περίπου 150 οπαδοί, που έφεραν διακριτικά της ΑΕΚ και είχαν σκοπό να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να μπουν στο γήπεδο.

Κλείσιμο
Έξω από το γήπεδο υπήρξαν... μάχες ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και τζαμαρίες καταστημάτων. Η επέμβαση της αστυνομίας έστω και καθυστερημένη έσωσε την κατάσταση, ενώ οι φίλοι του Άρη δεν μπήκαν τελικά στο γήπεδο μαζικά, αλλά λίγοι και αυτοί μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης.

Ένταση και στο φινάλε
Ωστόσο ένταση προέκυψε και στο φινάλε του αγώνα με την αποστολή του Άρη να φεύγει αρκετή ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Μενίδι.

Κι αυτό γιατί το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα οι οποίοι πετούσαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα. Αφού αποχώρησε η αποστολή του Αρη, η ένταση συνεχίστηκε με διμοιρίες των ΜΑΤ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης