Το πιο μακρινό ταξίδι για ματς εγχώριου Κυπέλλου!

Το πιο μακρινό ταξίδι για ματς εγχώριου Κυπέλλου!

Η αποστολή και 250 οπαδοί της Εξελσιόρ ταξίδευαν αεροπορικώς με προορισμό τη Λιλ για σχεδόν 16 ώρες όχι για να παίξουν… διηπειρωτικό αλλά Κύπελλο Γαλλίας - Η απόσταση είναι σχεδόν ίση με το Λονδίνο-Τόκιο

Το πιο μακρινό ταξίδι για ματς εγχώριου Κυπέλλου!
Τι να πουν στους ηρωικούς οπαδούς της Εξέλσιορ από το Ρεουνιόν συνθήματα του στυλ «όπου και να παίζεις θα σ’ ακολουθώ»; Όχι γιατί οι οπαδοί των άλλων δεν κάνουν μεγάλα ταξίδια, αλλά γιατί αυτοί έκαναν ίσως το μεγαλύτερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς για ματς εγχώριου Κυπέλλου. 

Κλείσιμο


Η Εξέλσιορ από το Ρεουνιόν αντιμετώπιζε το Σάββατο για τους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας τη Λιλ (4-1) στο «Πιερ Μορουά». Η απόσταση για την αποστολή της ομάδας αλλά και για τους πιστούς φίλους της ήταν… μαραθώνια. 



Συγκεκριμένα η γαλλική αποικία του Ρεουνιόν βρίσκεται δίπλα στην Μαδαγασκάρη και απέχει συνολικά 9.500 χιλιόμετρα από τη Λιλ. Η ομάδα ταξίδεψε αεροπορικώς μαζί με τους σχεδόν 250 οπαδούς της με την πτήση να έχει διάρκεια 16 ώρες. 



Μάλιστα, οι «λιλουά» δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά τους οπαδούς των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ την σέντρα στο ματς έκανε ο άσος της Γουέστ Χαμ Ντιμίτρι Παγέ, που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εξέλσιορ και αργότερα φόρεσε και την φανέλα της Λιλ.




Πηγή:www.sport-fm.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης