Come back του Ολυμπιακού για Ανσαριφάρντ

Come back του Ολυμπιακού για Ανσαριφάρντ

Επανέρχεται για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ιρανό φορ, που δύσκολα θα μείνει στον Πανιώνιο, έχει αναθερμανθεί και έρχονται εξελίξεις... άμεσα

Come back του Ολυμπιακού για Ανσαριφάρντ
«Ζεστός» και πάλι για τον Καρίμ Ανσαριφάντ δείχνει ο Ολυμπιακός! 

Το θέμα είχε πάει κάπως στην άκρη για τους Πειραιώτες τις τελευταίες ημέρες και το όνομα του Ιρανού φορ ακουγόταν κυρίως για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εσχάτως. Ωστόσο, πλέον, το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον παίκτη του Πανιωνίου, που φαίνεται ότι τελικά θα καταφέρει να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος και δεν θα τον χάσει τζάμπα το καλοκαίρι, έχει αναθερμανθεί. 

Κλείσιμο
Τα τελευταία 24ωρα φημολογείτο στη Θεσσαλονίκη ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον Ανσαριφάρντ και ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Παναθηναϊκό λόγω Ουζουνίδη. Πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει σοβαρές πιθανότητες για να τον αποκτήσει. Εκτιμάται ότι η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για την υπόθεση, χωρίς να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά το ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κλείσει τον 26χρονο φορ που έχει ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης