Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη στο ΣΕΦ»!

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη στο ΣΕΦ»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε αισιόδοξος για το αυριανό (06/01, 21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τη νίκη

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη στο ΣΕΦ»!
Ευδιάθετος ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη τύπου πριν το «αιώνιο» ντέρμπι για την Euroleague (06/01, 21:00), αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στα ελληνικά στους δημοσιογράφους, απάντησε στις ερωτήσεις τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα ενάντια στον Ολυμπιακό.

«Ποτέ δε ξέρεις αν είσαι 100% έτοιμος, ειδικά όταν μιλάς για τέτοια παιχνίδια. Μπορεί να σας πω ''Ναι, είμαι έτοιμος για ένα τέτοιο ντέρμπι'' και στο τέλος το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό, οπότε αυτά θα τα δούμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό τον αγώνα, αλλά και για  όλες τις καταστάσεις που θα προκύψουν», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.
Κλείσιμο

Για το τι έχει μάθει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό υποστήριξε:
« Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα στο πικ εντ ρολ και να έχουμε συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά. Στο πρώτο ματς, λίγο πριν το τέλος κερδίζαμε με τέσσερις πόντους και στο τέλος χάσαμε. Είμαστε σαφώς βελτιωμένι, αλλά παίζουμε κόντα στον Ολυμπιακό που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κι έχει παίκτες που πολλοί είναι μαζί από την περσινή σεζόν είναι. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι πρώτα από όλα για ένα καλό παιχνίδι, αλλά φυσικά και για τη νίκη». 

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζεντίλε δήλωσε: «Ίσως ναι. Θα αποφασίσουμε το πρωί». 

Έπειτα, ανέφερε: «Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα πλέον από πριν, από αυτή που παίξαμε στο πρώτο ματς. Είναι πολλά πράγματα διαφορετικά από εκείνο τον αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και τις καταστάσεις. Πρέπει να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Να σκοράρουμε από παντού και να είμαστε επιθετικοί και τέλειοι στο τελείωμα των φάσεων» ενώ σχολίασε και τα σενάρια που μέχρι πριν από λίγο ήθελαν τον Σπανούλη αμφίβολο για το αυριανό ματς: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους παίκτες και για όλες τις καταστάσεις. Έτσι κάνουμε και τώρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης