Νικοπολίδης: «Τέλος η κουβέντα για Μπέντο, σίγουρα καλύτερος ο Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη»

Νικοπολίδης: «Τέλος η κουβέντα για Μπέντο, σίγουρα καλύτερος ο Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης υπερασπίστηκε το έργο του Πορτογάλου με αφορμή τα όσα λέγονται για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ θεωρεί δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος με τον Ουζουνίδη. 

Νικοπολίδης: «Τέλος η κουβέντα για Μπέντο, σίγουρα καλύτερος ο Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη»
Πρέπει να μπει τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με το μέλλον του Πάυλο Μπέντο και τα σενάρια περί απομάκρυνσής του από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Αντώνη Νικοπολίδη. 

Ο Έλληνας τεχνικός ύψωσε ασπίδα για τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος συγκριτικά με την περίοδο που είχε τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι του. 

Κλείσιμο
«Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να κάνει πρωταθλητισμό, οι άλλοι ψάχνονται», τόνισε ο παλαίμαχος πορτιέρο μέσω της «Live Sport». Τι είπε για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά μίλησε για: 

- την έκβαση του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή τον πρώτο λόγο και την δυναμική για να πάρει το πρωτάθλημα. Πήρε και τα τρία ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και η διαφορά των +9 βαθμών από τους διώκτες του είναι πλέον πολύ σημαντική. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ψάχνονται. Είναι ομάδες που φτιάχτηκαν από την αρχή το καλοκαίρι, έθεσαν υψηλούς στόχους, αλλά προσπαθούν ακόμη να βρουν ρυθμό και ομοιογένεια. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να κάνει πρωταθλητισμό, οι άλλοι ψάχνονται». 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης