Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3: Έχασε την πρόκριση, κέρδισε τον Ενγκόνγκ

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3: Έχασε την πρόκριση, κέρδισε τον Ενγκόνγκ

Σε ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, ο Πανιώνιος πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο, κερδίζοντας τον Νταβίντ Ενγκόγκ που σκόραρε δύο φορές

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3: Έχασε την πρόκριση, κέρδισε τον Ενγκόνγκ
Η πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας είχε χαθεί επί της ουσίας από την προηγούμενη αγωνιστική για τον Πανιώνιο, οπότε το ματς στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν τυπικής διαδικασίας και προκειμένου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βγάλει συμπεράσματα για παίκτες που δεν θεωρούνται προς ώρας βασικοί. 

Ο Νεοσμυρνιώτες τελικά κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον 8ο όμιλο, επικρατώντας με 3-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ενγκόγκ που σκόραρε δύο φορές και η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. 

Κλείσιμο
Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ στο 73', όταν ο Σαββίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο έμπειρος επιθετικός κοντρόλαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ενγκόγκ πέτυχε το 2-0 παίρνοντας το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του Μέλκα από σουτ του Ολαϊτάν. 

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 81' ο Πινιώτης με κεφαλιά από νέο ριμπάουντ σε απόκρουση του Πινιώτη σε σουτ του Ενγκόγκ. 

Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης)
: Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72' Κάκκο), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Τσομαχασβίλι (65' Τσούτσης), Ρούτσης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Φουσού (56' Τσιμίκας), Κανούλας. 
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Καθάριος (78' Πινιώτης), Βουκελάτος (84' Κερασίδης), Σαββίδης, Κρητικός, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν. 

Η βαθμολογία 

1. Κισσαμικός 7 (6-1) 
2. Λεβαδειακός 5 (4-2) 
3. Πανιώνιος 4 (3-3) 
4. Πανσερραϊκός 0 (1-8)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης