Παναθηναϊκός: Σήμερα η ημέρα της κρίσης για τον Τζεντίλε

Παναθηναϊκός: Σήμερα η ημέρα της κρίσης για τον Τζεντίλε

Ο Ιταλός φόργουορντ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Αρμάνι επιδιώκοντας να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Σήμερα η ημέρα της κρίσης για τον Τζεντίλε
Ημέρα κρίσης είναι η Πέμπτη για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο 23χρονος φόργουορντ θα έχει συνάντηση με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο επιδιώκοντας την αποδέσμευσή του για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό που τον περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες. 

Η ιταλική ομάδα δεν υπολογίζει στον παίκτη, καθώς οι σχέσεις τους είναι κακές μετά από κάποια πειθαρχικά παραπτώματα που τον έθεσαν εκτός ομάδας. Μάλιστα η Αρμάνι θα ήθελε πολύ να απαλλαγεί από το πολύ μεγάλο συμβόλαιο του Τζεντίλε, που δεσμεύεται μέχρι το 2018 και έχει λαμβάνειν ως τότε πάνω από 2 εκατ. ευρώ! 

Κλείσιμο
Ο Τζεντίλε θέλει να πάρει την ελευθέρας του, αλλά μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση της ιταλικής ομάδας και αν είναι διατεθειμένη να του καταβάλει έστω και μια μικρή αποζημίωση, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν πρόκειται να φτάσει σε τόσο μεγάλα νούμερα συμβολαίου. 

Οι «πράσινοι» περιμένουν την αποδέσμευση του Ιταλού διεθνή άσου, αφού από την αρχή είχαν καταστήσει σαφές πως δεν ενδιαφέρονται να τον πάρουν δανεικό για έξι μήνες. Εφόσον ο Τζεντίλε μείνει ελεύθερος, όλα δείχνουν πως θα υπογράψει στους «πράσινους», που με τη σειρά τους θα φροντίσουν να βάλουν και τις απαραίτητες ρήτρες για το ΝΒΑ, καθότι ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει εκεί και οι Τίμπεργουλβς έχουν τα δικαιώματά του. 

Το ραντεβού του Τζεντίλε με τον πρόεδρο Λίβιο Πρόλι θα είναι, λοιπόν, καθοριστικό και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να φορέσει ο 23χρονος άσος τη φανέλα που κάποτε φορούσε και ο πατέρας του (που τον «σπρώχνει» προς τον Παναθηναϊκό) είναι πολύ μεγάλες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης