Στήριγμα τα ντέρμπι, πολλά γκολ στο «κλάσικο»!

Στήριγμα τα ντέρμπι, πολλά γκολ στο «κλάσικο»!

Τα μεγάλα ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι και Λάτσιο - Ρόμα, για τα οποία η betshop.gr έχει βγάλει σούπερ αποδόσεις, μας καλούν σε προσεκτική μελέτη και έμπνευση για καλά κέρδη.

Στήριγμα τα ντέρμπι, πολλά γκολ στο «κλάσικο»!
Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ», που έχει καθιερωθεί, πλέον, παραμένει σε φοβερή ρέντα και «κόβει χρήμα» στους αναγνώστες. 

Κέρκυρα – ΑΕΚ
Κλείσιμο
: Οριακό παιχνίδι για την ΑΕΚ, και όχι τόσο για την Κέρκυρα. Οι Φαίακες έχουν 50 ημέρες αήττητοι στο πρωτάθλημα, είναι καλοί στην έδρα τους, προέρχονται κι από ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ποντάρουν στην σκληρή άμυνά τους για να πάρουν αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ ή κερδίζει και λέει ότι πάει για τίτλο ή αλλιώς, τελειώνει όποια ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, ούτε την Αναγέννηση στην Καρδίτσα κατάφερε να νικήσει για το κύπελλο (2-2), έστω κι αν προηγήθηκε 2-0. Η λογική λέει να παίξουμε για σιγουριά το under της betshop.gr στο 1.70. Δεύτερη επιλογή είναι το διπλό στο 1.50.
Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης: Περίεργο ματς. Η Ξάνθη, σε τρία εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει νικήσει, ούτε έβαλε γκολ. Έχασε 0-2 από τον Πανιώνιο κι έφερε 0-0 με τον Ατρόμητο και τη Βέροια. Αντίθετα, τα πάει σούπερ μακριά από την έδρα της. Ο Αστέρας, από τη μεριά του, τρέχει ένα σερί τριών νικών και δυο ισοπαλιών. Στα τελευταία δυο ματς έφερε 1-1 εντός έδρας με τη Λάρισα και 3-3 στον Άρη για το κύπελλο. Δεν έχει νίκη μακριά από την Τρίπολη. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.00. Να βάλει ένα γκολ η Ξάνθη, πληρώνεται στο 2.50!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολο στην πρόβλεψη είναι το παιχνίδι αυτό, καθότι κι οι δυο ομάδες είναι σε κακά χάλια. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει από τον ΟΦΗ 2-1 στο κύπελλο και να κινδυνεύει με αποκλεισμό κι αυτό είχε ως συνέπεια την απόλυση του Στραματσόνι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη θέση του. Οι οργανωμένοι θα κάνουν αποχή από το παιχνίδι, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-4 από τον Ατρόμητο στην Τούμπα, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τα Τρίκαλα στο κύπελλο, (0-0), ο Ίβιτς μένει, αλλά το κλίμα είναι παρόμοιο μ’ αυτό του Παναθηναϊκού, ειδικά με την απομάκρυνση του Τζαβέλλα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ του 3.20 που προσφέρει η betshop.gr. 

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δύσκολο παιχνίδι. Η Έβερτον, που υπολείπεται ενός βαθμού της Γιουνάιτεντ, είναι αήττητη στην έδρα της με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, κατάφερε να νικήσει μόνο την εκ των ουραγών Γουέστ Χαμ στην έδρα της, ενώ έχει φέρει 1-1 με την επίσης ουραγό Σουόνσι. Η ομάδα του Μουρίνιο αν δεν κερδίσει, χάνει κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα και απαξιώνεται κι άλλο. Έχει να χάσει αρκετό καιρό, φέροντας νίκες και ισοπαλίες, αλλά δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα κερδίσει έστω και δύσκολα. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.35. Το goal-goal πληρώνει 1.80.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Είναι  ματς κορυφής, η Σίτι ισοβαθμεί στην 2η θέση με τη Λίβερπουλ κι έχουν έναν βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Το ματς αυτό θα δείξει τα κουράγια και των μεν και των δε. Η Σίτι είναι αήττητη στην έδρα της με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ καλύτερα τα πάει εκτός έδρας. Η Τσέλσι έχει την καλύτερη άμυνα μέσα έξω, με δέκα γκολ παθητικό. Στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ, φέρνοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Θα γίνει σφιχτό παιχνίδι. Η λογική λέει ότι πρώτη μας επιλογή πρέπει να είναι το under της betshop.gr στο 2.10. Δεν μπορούμε ν’ αγνοήσουμε το 3.35 στο διπλό, παίρνοντας το σχετικό ρίσκο.

Σάντερλαντ – Λέστερ: Η Σάντερλαντ είναι ουραγός, δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη. Είναι γεγονός ότι παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στα τρία τελευταία ματς, όταν κέρδισε 2-1 μέσα στην Μπόρνμουθ, στο καπάκι 3-0 εντός έδρας την Χαλ και στο τελευταίο παιχνίδι, υπέκυψε φυσιολογικά, 2-0 στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ. Η Λέστερ είναι ομάδα της πλάκας φέτος. Έδωσε προτεραιότητα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει ήδη προκριθεί στους «16» και στο πρωτάθλημα τα πάει χάλια. Μακριά από την έδρα της δεν έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα, ενώ την περασμένη αγωνιστική έφερε 2-2 στην έδρα της με την Μίντλεσμπρο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε για σιγουριά το goal-goal της betshop.gr στο 1.75. Κατά δεύτερον, το 3.30 στο Χ δεν μας αφήνει ασυγκίνητους.

Γουέστ Μπρομ. – Γουότφορντ: Είναι ματς «υψηλής επικινδυνότητας» για ποντάρισμα και για τις δυο ομάδες που βρίσκονται στο μέσον της βαθμολογίας, καθώς δεν έχουν βαθμολογικό άγχος και έτσι παίζουν φουλ επίθεση.  Γι αυτό και ο συντελεστής 2-2-2 εντός έδρας της Μπρομ, σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες, είναι ακριβώς ο ίδιος στα εκτός έδρας για την Γουότφορντ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.90. 

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Γουέστ Χαμ παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο τα παιχνίδια της, καθότι φτιάχνει καινούργιο γήπεδο. Δεν τα πάει καλά, είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς, όπου έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες. Η Άρσεναλ επίσης δεν είχε καλό μήνα, το Νοέμβριο, καθότι της έτυχαν τα ντέρμπι, όπου έφερε 1-1 εντός με την Τότεναμ, 1-1 εκτός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 2-2 με την Παρί Σ.Ζ. στο Λονδίνο. Επανέκαμψε με νίκη 3-1 την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο και στο τελευταίο ματς έχασε 0-2 από την Σαουθάμπτον στο Λιγκ καπ. Αν δεν νικήσει, χάνει την επαφή με την κορυφή. Είναι ανώτερη σαν ομάδα, φυσικά, έχει και την καλύτερη άμυνα στα εκτός έδρας ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.70 και να μην σκοράρει η Γουέστ Χαμ στο 2.80.

Λειψία – Σάλκε: Είναι το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Κι οι δυο ομάδες προέρχονται από ένα σερί πέντε νικηφόρων αποτελεσμάτων! Η νεοφώτιστη Λειψία είναι πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας την κορυφαία επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα. Η Σάλκε ξεκίνησε πολύ άσχημα, αλλά τους τελευταίους δυο μήνες δεν πιάνεται σε Γερμανία και Ευρώπη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1&over 2.5 της betshop.gr στο 3.15.
Χοφενχάιμ – Κολωνία: Η γηπεδούχος ομάδα είναι μαζί με την Λειψία οι μόνες αήττητες στο πρωτάθλημα. Ισοβαθμεί με την Κολωνία στην 4η θέση και θεωρητικά έχουν κι οι δυο ελπίδες για τον τίτλο, σίγουρα, όμως, μπορούν έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Χόφενχαϊμ είναι λίγο περίεργη ομάδα. Τον τελευταίο μήνα, νίκησε 1-0 την εκ των υποψηφίων για τίτλο Χέρτα. Μετά, πήρε ισοπαλία 1-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Θα περίμενε κανείς, στο επόμενο ματς, να «κομματιάσει» στην έδρα της το Αμβούργο. Όμως, έφερε 2-2. Και την τελευταία αγωνιστική, πήρε 1-1 εκτός έδρας από την Γκλάντμπαχ. Ο Κολωνία, στα μόνα εκτός έδρας ματς που έχει χάσει είναι από τις θεωρητικά υποψήφιες για τον τίτλο Χέρτα (2-1) και Άϊντραχτ 1-0. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.45. 

Βέρντερ Βρέμης – Ίνγκολσταντ: Κι οι δυο ομάδες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη με τη Βέρντερ να έχει 8 βαθμούς, δυο περισσότερους από την αντίπαλό της. Στην έδρα της η Βέρντερ έχει δυο νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ δεν έχει φέρει ισοπαλία. Η Ίνγκολσταντ έχει μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα κι αυτή εκτός έδρας. Σε αντίθεση με την Βέρντερ, τ’ αποτελέσματά της είναι το under. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1&under 2.5 της betshop.gr στο 5.75!
Λάτσιο – Ρόμα: Είναι κλασικό ντέρμπι στην Ρώμη και κάθε πρόβλεψη έχει παρακινδυνευμένη. Είναι και οι δυο σε πολύ καλή κατάσταση και οι δυο κυνηγούν το πρωτάθλημα. Η Ρόμα είναι συντελεστή 7-0-0 σε νίκες, ισοπαλίες ήττες και η Λάτσιο 5-1-1. Τα γκολ για τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» είναι 15-5 και για τη Ρόμα 23-6. Η λογική λέει να προτιμήσουμε  το goal-goal στο 1.55.

Νάπολι – Ίντερ: Είναι ντέρμπι με τη Νάπολι να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει, όχι επειδή είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά επειδή έχει καλύτερη ομάδα. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, μπορεί να μη χάνει, αλλά παραπατάει, έχει τέσσερις ισοπαλίες, όλες στο under. Απέχει οκτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιούβε, έχει να παίξει και ντέρμπι με την Μπενφίκα στη Λισαβώνα την προσεχή Τρίτη, ματς που θα κρίνει την πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιον Λιγκ.  Η Ίντερ από τη μεριά της χάνει ακόμα κι από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Αστεία ομάδα. Έχει καλές μονάδες, αλλά δεν έφτιαξε ποτέ ομάδα. Παίζει δίχως πλάνο και γι αυτό, συνήθως χάνει στο over. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& over 2.5 της betshop.gr στο 2.65.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Το «Κλάσικο» της Ισπανίας και του κόσμου ολόκληρου. Η αναμέτρηση αυτή βρίσκει την Μπαρτσελόνα να ψάχνεται, να μην είναι άτρωτη. Ο Μέσι είναι σίγουρο, πια, ότι θα φύγει, το Νεϊμάρ τον τρέχουν στα δικαστήρια για φοροδιαφυγή, ο Ινιέστα είναι τραυματίας και η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της. Ισοβαθμεί στη 2η θέση μαζί με τη Σεβίλλη και απέχουν έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Αν δε νικήσει η Μπάρτσα, δυσκολεύουν τα πράγματα. Η Ρεάλ είναι σε φουλ φόρμα, έχει βέβαια, τραυματία τον Μπέιλ και τον Βαράν, αλλά της δίνεται η ευκαιρία περισσότερο από ποτέ να νικήσει. Ο Ρονάλντο είναι αυτός που είναι, ο Μπενζεμά θα παίξει στην επίθεση αντί του Μοράτα. Η λογική λέει να παίξουμε το 1.45 της betshop.gr στο goal-goal και το over, επίσης στο 1.45 για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Γρανάδα – Σεβίλλη: Παίζει η τελευταία της βαθμολογίας με την δεύτερη. Η Γρανάδα δεν έχει, ακόμα, νικήσει στην έδρα της, έχει τρεις ισοπαλίες, ισάριθμες ήττες και συντελεστή γκολ 4-7. Που σημαίνει ότι η άμυνά της δεν είναι για πέταμα, αντίθετα με την επίθεσή της που είναι. Η Σεβίλλη είναι σε φόρμα, θα νικήσει έστω και δύσκολα, αλλά δεν θα σκοτωθεί κιόλας, καθότι θα πάει να παίξει στη Γαλλία κόντρα στη Λυών την προσεχή Τετάρτη, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.85.

Λεγκάνες – Βιγιαρεάλ: Η Λεγκάνες βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μια ισοπαλία της αρκεί στο παιχνίδι αυτό με την κατά πολύ ανώτερη Βιγιαρεάλ. Στα τελευταία πέντε ματς έχει μία νίκη στην έδρα της 1-0 επί της Οσασούνα και τέσσερις ήττες. Η Βιγιαρεάλ έχει μόλις μία νίκη εκτός έδρας, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο δε συντελεστής της είναι 5-5, που σημαίνει ότι δύσκολα μεν δέχεται το γκολ, αλλά και δύσκολα σκοράρει. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2& under 2.5 της betshop.gr στο 4.25!

TA… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Για να έχει κάποια το ποντάρισμα, προτείνουμε το 2.15 της betshop.gr για 2-3 γκολ.
Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα: Το διπλό της betshop.gr στο 2.20 είναι ωραία περίπτωση. 
Μίντλεσμπρο – Χαλ: Ποντάρουμε στο 1.77 της betshop.gr στον άσο.
Τότεναμ – Σουόνσι: Μας συμφέρει να προτιμήσουμε το 2.80 της betshop.gr να νικάει η Τότεναμ και στα δυο ημίχρονα.
Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ: Το 2.45 της betshop.gr στο 2&over 2.5 είναι ευκαιρία.
Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.10.
Μαϊντζ – Μπάγερν: Το 2&over 3.5 η betshop.gr το δίνει στο 2.85.
Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ: Προτιμούμε το 2.15 της betshop.gr για 2-3 γκολ. Καλή περίπτωση είναι και ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό που πληρώνεται στο 2.20.
Βόλφσμπουργκ – Χέρτα: Η betshop.gr πληρώνει το διπλό στο 3.60 κι αυτό δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. 
Ντάρμσταντ – Αμβούργο: Παίζουμε συνδυαστικά, το over 2.05 με το goal-goal στο 1.80.
Γιουβέντους – Αταλάντα: Το 2.05 που προσφέρει η betshop.gr για άσο ημίχρονο – άσο τελικό είναι μια χαρά. 
Σαμπντόρια – Τορίνο: Ποντάρουμε στο 2.55 της betshop.gr στο διπλό την Τορίνο, που πάει τρένο τον τελευταίο μήνα με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. 
Ουντινέζε – Μπολόνια: Τον1& under 2.5 της betshop.gr στο 4.20 δε το λες και άσχημη απόδοση. 
Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ: Παίζουμε 1&under 2.5 της betshop.gr στο 3.00.
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εϊμπάρ: Για σιγουριά, παίζουμε το goal-goal betshop.gr στο 1.90.
Αλαβές – Λας Πάλμας: Προτιμούμε το Χ της betshop.gr στο 3.25.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Πλατανιάς – Πανιώνιος: Το Χ της betshop.gr στο 3.05 παίζεται εύκολα, όπως και το under στο 1.55.
Βέροια – Παναιτωλικός: Το under στο 1.65 της betshop.gr είναι το μόνο ασφαλές.
Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον: Το διπλό της betshop.gr στο 2.30 είναι «λουκούμι». 
Στόουκ – Μπέρνλι: Μας «φωνάζει» ο 1&under 2.5 το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 4.00!
Άουγκσμπουργκ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: Η betshop.gr προσφέρει στο 4.40 το 2& no goal.
Κιέβο – Τζένοα: Το Χ της betshop.gr στο 3.05 παίζεται άφοβα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης