Ο Βουό πήγε στον ΟΦΗ όταν του έδειξαν... το Γεντί Κουλέ

Ο Βουό πήγε στον ΟΦΗ όταν του έδειξαν... το Γεντί Κουλέ

Ο εκπρόσωπος του Πάτρικ Βουό, Στέλιος Βραδέλης μίλησε για τον επιθετικό που «κλέβει» την παράσταση έως τώρα, αναφέρεται στην σχέση του με την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον Νίκο Νιόπλια

Ο Βουό πήγε στον ΟΦΗ όταν του έδειξαν... το Γεντί Κουλέ
Ο Στέλιος Βραδέλης είναι ο εκπρόσωπος αρκετών ποδοσφαιριστών (Σουλέ, Αντουκόρ, Νάστος, Μητρόπουλος) που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στον ΟΦΗ ενώ φυσικά είναι και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την έλευση στο Ηράκλειο του Πατρίκ Βουό. Με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Βουό ο κ.Βραδέλης μίλησε στο Cretalive για την συνεργασία του με την ομάδα, τον Νίκο Νιόπλια, τον Γιάννη Πολεμαρχάκη

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ο ΟΦΗ έδειξε ότι έχει φανέλα και ότι δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο - είναι μεγάλη ομάδα»
Βραδέλης: «Έδειξα στον Βουό το... Γεντί Κουλέ για να τον πείσω να έρθει στον ΟΦΗ»


Πως προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Βουό:
Κλείσιμο

«Έχω από πέρυσι πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση, ρωτήθηκα για παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση αν μπορούσα να βοηθήσω. Τους είπα ότι υπάρχει ένας επιθετικός που εγώ θα τον φέρω στην Ελλάδα και θα κάνει την διαφορά, δεν έχει καμία σχέση με τους περισσότερους επιθετικούς, ειδικά στην Β' Εθνική. Έτσι όπως παίζει ο ΟΦΗ στο ''Γεντί Κουλέ'', πιέζει ψηλά και ήμουν σίγουρος ότι ένας τέτοιος παίκτης θα ταίριαζε στην ομάδα»
Βραδέλης: «Έδειξα στον Βουό το... Γεντί Κουλέ για να τον πείσω να έρθει στον ΟΦΗ»

Είχε και άλλες προτάσεις από Ελλάδα;


«Ναι είχε, και από ομάδες της Superleague όμως δεν σου κρύβω ότι ήθελα να τον φέρω στον ΟΦΗ, και όταν ''χάλασαν'' οι άλλες υποθέσεις των επιθετικών που κοίταγε ο ΟΦΗ, η ομάδα ενδιαφέρθηκε πιο ''ζεστά''. Μάλιστα τους είπα: ''Είναι χαζομάρα να χάσετε τέτοιο παίκτη''. Στην αρχή υπήρχαν επιφυλάξεις, όμως ο Νιόπλιας είχε καλή άποψη για τον παίκτη (ήταν στην Εθνική Κύπρου όταν ο Βουό έπαιζε στην ΑΕΛ)»
«Οφείλεται στον Πολεμαρχάκη το γεγονός ότι ο Βουό παίζει στον ΟΦΗ»
Βραδέλης: «Έδειξα στον Βουό το... Γεντί Κουλέ για να τον πείσω να έρθει στον ΟΦΗ»


Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Βουό:

«Είναι παίκτης ''τανκ'', δεν τον ρίχνει εύκολα ο αμυντικός. Επίσης, είναι παίκτης που παίζει για την ομάδα ενώ είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει.Είναι σημαντικό επίσης το γεγονός ότι δεν βγάζει εύκολα τραυματισμούς».

Για το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ:

«Μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Η επιλογή του Βουό είχε αρκετούς πολέμιους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, κυρίως λόγω του ότι δεν ήταν γνωστός. Αν συνεχίσει έτσι ο ίδιος και η ομάδα καταφέρει την άνοδο, είμαι σίγουρος ότι θα θέλουν να τον κρατήσουν. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, οφείλεται στον Πολεμαρχάκη το γεγονός ότι ο Βουό παίζει στον ΟΦΗ»

Τι σου είπε για τον κόσμο χθες, για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Ο Βουό απολαμβάνει την ομάδα, γενικά με τον κόσμο έχει ενθουσιαστεί και ένας από τους λόγους που με βοήθησαν να τον πείσω να έρθει στην ομάδα ήταν η ατμόσφαιρα του ''Γεντί Κουλέ''. Κακά τα ψέμματα, είναι πλέον δύσκολο να πείσεις τέτοιους παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα και με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν. Όταν του έδειξα το βίντεο από το γήπεδο είπε ''Ναι, έρχομαι''!»
Βραδέλης: «Έδειξα στον Βουό το... Γεντί Κουλέ για να τον πείσω να έρθει στον ΟΦΗ»

Για τον Νίκο Νιόπλια:

«Κάνει μια καταπληκτική δουλειά. Πήρε ένα μεγάλο ρίσκο πέρυσι και οφείλουν να του το αναγνωρίσουν όλοι. Ανέλαβε μια ομάδα που βρισκόταν χαμηλά με κίνδυνο να ''τσαλακωθεί'' η εικόνα του, μετά τις επιτυχίες σε Ατρόμητο, Παναθηναϊκό. Έκανε μια ομάδα ανταγωνιστική για τα δεδομένα της Β' Εθνικής, μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ χτίστηκε εξ' αρχής»

Για τους Σουλέ - Αντουκόρ που επίσης εκπροσωπεί:

«Ο Σουλέ, ως γνωστόν θα είναι διαθέσιμος από τον Ιανουάριο λόγω ενός περίεργου νόμου που υπάρχει, παρ ότι και ο Αντουκόρ έπαιζε στην ίδια ομάδα, ο ένας έβγαλε δελτίο, ο άλλος όχι. Είπα στον Νιόπλια ότι ο Αντουκόρ μπορεί να πάρει μεταγραφή σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.»

Για την μεταγραφή του Μητρόπουλου στον ΟΦΗ:

«Ο Παύλος έχει πείσμα, του αρέσει να νικάει, του ταιριάζει ο ΟΦΗ και παρ ότι είχε προτάσεις από ομάδες της Superleague, πάντα γούσταρε να έρθει στον ΟΦΗ. Είχε προτάσεις με καλύτερα χρήματα, να είστε βέβαιοι.»

Για το πρωτάθλημα της Football league:

«Πέντε ομάδες είναι οι διεκδικήτριες: ΟΦΗ - Άρης - Απόλλων Σ. - Λαμία και Τρίκαλα, με βάση την δυναμική τους, το ρόστερ αλλά και την οικονομική υγεία που βγάζουν. Πολύ περίεργο το πρωτάθλημα ειδικά με τις εμβόλιμες αγωνιστικές που προέκυψαν»

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης