Πασκουάλ: «Το παρόν μου είναι στον Παναθηναϊκό και θέλω νίκη με τη Μπαρτσελόνα»

Πασκουάλ: «Το παρόν μου είναι στον Παναθηναϊκό και θέλω νίκη με τη Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση των «πρασίνων» στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2/12, 22:00) ενώ στάθηκε και στην δική του επιστροφή στο γήπεδο όπου πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής του

Πασκουάλ: «Το παρόν μου είναι στον Παναθηναϊκό και θέλω νίκη με τη Μπαρτσελόνα»
Η ζωή του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Μπαρτσελόνα την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια και λογικό είναι το αυριανό ματς των πράσινων στην Βαρκελώνη να κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες για τον ίδιο, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ πάνω απ’ όλα είναι επαγγελματίας κι αυτό που επιθυμεί είναι να πληγώσει την πρώην αγαπημενη του.

 «Η Μπαρτσελόνα είναι κομμάτι της ιστορίας μου, αλλά τώρα θέλω να την νικήσω. Το παρόν μου βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να να την αντιμετωπίσουμε και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον της» δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής και συνέχισε:

Κλείσιμο
«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει κάποιος στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Έχουμε όμως την ευκαιρία και το πλάνο για να κερδίσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος»

Όσο για τις απουσίες της ισπανικής ομάδας; «Δεν ξέρω αν θα έχουν πολλές απουσίες τελικά, αλλά ακόμα και έτσι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος τη Μπαρτσελόνα. Πρώτον έχουν φοβερό ρόστερ και δεύτερον παίζουν πάρα πολύ καλά στην έδρα τους».

Παππάς: «Έχουμε ανάγκη ένα σημαντικό διπλό»
Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής των «πρασίνων» για τη Βαρκελώνη, ο Νίκος Παππάς στάθηκε στην ανάγκη της ομάδας για μια μεγάλη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ.

«Κάναμε μια νίκη με την Νταρουσάφακα, αλλά από εκεί και πέρα προερχόμασταν από δύο κακά αποτελέσματα. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι ένα σημαντικό διπλό, όπως στο παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάμε και να κοντράρουμε στα ίσια την Μπαρτσελόνα» δήλωσε  γκαρντ των «πρασίνων» στα στάθηκε στις απουσίες της ισπανικής ομάδας:

«Ξέρουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε η Μπαρτσελόνα, μόνο σαν όνομα αρκεί για να γνωρίζουμε ότι παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο όσες απουσίες κι αν έχει. Ξέρουμε ότι προέρχεται από κάποια ατυχή αποτελέσματα, εμείς πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξεκάθαρα ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας είναι ο Ράις. Από αυτόν ξεκινάει η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας« συνέχισε ο Νίκος Παππάς για να καταλήξει λέγοντας:

«Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτόν και μετέπειτα τον Τόμιτς, ο οποίος δημιουργεί κι από χαμηλά, είναι από εκεί και πέρα στο χέρι μας με κάποια στοιχειώδη ευστοχία να είμαστε πάντα κοντά στο σκορ ή και να είμαστε μπροστά για να διεκδικήσουμε στο τέλος τη νίκη».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης