ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Λέσκοτ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Λέσκοτ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση

Ο Άγγλος αμυντικός επανεμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, έχοντας μαζί του και συνεργάτη του γιατρού που του έκανε την επέμβαση

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Λέσκοτ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση
Ο Αγγλος αμυντικός έκανε επέμβαση στην πατρίδα του για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και την Δευτέρα πήγε για πρώτη φορά, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στα Σπάτα. 

Μαζί του ήταν και ο συνεργάτης του γιατρού που έκανε την επέμβαση, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους ανθρώπους της ΑΕΚ για αυτή την επέμβαση αλλά και για το τι έχει κάνει ως τώρα ο Λέσκοτ, ο οποίος έχει αρχίσει την αποθεραπεία του, ενώ συνεργάστηκε με το τιμ της Ενωσης για τη συνέχεια. 

Κλείσιμο
Ο Αγγλος θα συνεχίσει, όπως είναι αυτονόητο, το πρόγραμμα στα Σπάτα πλέον υπό την επίβλεψη των φυσιοθεραπευτών των Κιτρινόμαυρων, ακριβώς όπως έγινε την Δευτέρα.  

Από εκεί και πέρα, ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Κέρκυρα για το κύπελλο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης