Δείτε τον αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για το Santorini Experience 2016

Δείτε τον αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για το Santorini Experience 2016

Δείτε τον Σπύρο Γιαννιώτη να συμμετέχει στο άθλημα της κολύμβησης στο Santorini Experience 2016

Δείτε τον αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για το Santorini Experience 2016


Κλείσιμο


Δείτε εκπληκτικά πλάνα από drone από τον αγώνα κολύμβησης 


Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, θα βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη και μαζί του θα δώσουν το «παρών» τα σπουδαιότερα ονόματα της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Ανάμεσά τους, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αντώνης Φωκαΐδης, ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Γιώργος Αρνιακός και ο Πρωταθλητής Δημήτρης Νέγρης. Κολυμβητικοί σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα θα παρευρεθούν στη Σαντορίνη με την στήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που έχει θέσει την διοργάνωση υπό την αιγίδα της, και θα έχει φυσική παρουσία μέσω του προέδρου της κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Σήμερα οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές θα μπορέσουν να νιώσουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ηφαιστείου με την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά τους! Η εκκίνηση της μοναδικής κολυμβητικής διαδρομής του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του «Santorini Experience», θα γίνει στις 10:00 το πρωί από το ηφαίστειο, με τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών.  

Ο Σπύρος Γιαννιώτης πριν τον σημερινό αγώνα μίλησε LIVE μέσω του protothema.gr με τους φίλους της κολύμβησης και όχι μόνο και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης