Προκριματικά Μουντιάλ με φαβορί, under και εμπνεύσεις!

Προκριματικά Μουντιάλ με φαβορί, under και εμπνεύσεις!

Η 2η αγωνιστική των προκριματικών στην Ευρώπη και η 9η στη Λατινική Αμερική, με φόντο το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, υπόσχονται όχι μόνο καλές αποδόσεις αλλά και καλά κέρδη με μικρό σχετικά ρίσκο. Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους για το «κάτι παραπάνω» 

Προκριματικά Μουντιάλ με φαβορί, under και εμπνεύσεις!
Αυστρία – Ουαλία: Την 1η αγωνιστική, Γεωργία-Αυστρία 1-2, Ουαλία-Μολδαβία 4-0. Οι Αυστριακοί στα δέκα τελευταία ματς έχουν σκοράρει 1,2 γκολ κατά μέσο όρο και δέχονται 1,3 γκολ. Νίκησαν την 1η αγωνιστική μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα προηγούμενα επίσημα και φιλικά, ενώ την προσεχή Κυριακή θα παίξουν στο Βελιγράδι με την Σερβία, επίσης ματς – «φωτιά». Οι Ουαλοί έρχονται με φόρα από το EURO 2016, όπου είχαν αξιοζήλευτη πορεία. Δεν κέρδισαν ποτέ στην Αυστρία, ωστόσο. Σκοράρουν 1,5  γκολ στα δέκα τελευταία ματς και δέχονται 1,1 γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το 3.15 της betshop στο Χ και το under στο 1.60


Κλείσιμο
Μολδαβία – Σερβία:
Στην 1η αγωνιστική, Ουαλία – Μολδαβία 4-0 και Σερβία - Ιρλανδία 2-2. Οι Μολδαβοί απλά παίζουν για να συμπληρώνουν τον όμιλο. Έχουν οκτώ ήττες στα δέκα τελευταία τους ματς. Οι Σέρβοι θα παίξουν χωρίς τον Νεμάνια Μάτις της Τσέλσι και τον βασικό γκολκίπερ Ράικοβιτς, αλλά δεν έχουν αλλά περιθώρια μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ιρλανδία. Δεν θα σκοτωθούν, όμως,  γιατί την προσεχή Κυριακή υποδέχονται την Αυστρία. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 1.35 και το under στο 1.65.
Ιρλανδία – Γεωργία: Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Σερβία – Ιρλανδία 2-2 και Γεωργία – Αυστρία 1-2. Είναι γερό στάνταρ το ματς αυτό. Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν 1-0 μέσα στο Βελιγράδι, έχαναν 2-1 στην συνέχεια και κατάφεραν, τελικά, να ισοφαρίσουν. Είναι, φυσικά, κατά πολύ ανώτεροι ως μέγεθος από την Γεωργία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο στο 2.10 της betshop να νικάει η Ιρλανδία στο πρώτο μέρος και τον άσο στο 1.85 να νικήσει και στο δεύτερο μέρος.

ΠΓΔΜ – Ισραήλ: Την 1η αγωνιστική, Αλβανία – Σκόπια 2-1 και Ισραήλ – Ιταλία 1-3. Στις καθυστερήσεις έχασαν οι Σκοπιανοί, χωρίς αντίσταση οι Ισραηλινοί. Τα Σκόπια έχουν δυο νίκες και έξι ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Οι Ισραηλινοί μία νίκη, μια ισοπαλία και πέντε σερί ήττες στα επτά τελευταία ματς. Είναι περίπου ισοδύναμες οι δυο ομάδες. Η λογική λέει να ποντάρουμε τον άσο της betshop στο 2.95 που είναι πολύ υψηλή απόδοση. 
Ιταλία – Ισπανία: Το μεγάλο ματς του ομίλου. Την 1η αγωνιστική, Ισραήλ – Ιταλία 1-3 και Ισπανία – Λίχτενσταϊν 8-0. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικό στο Ούντινε τον περασμένο Απρίλιο και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Στα τελικά του EURO 2016 αντάμωσαν στον προημιτελικό και οι Ιταλοί νίκησαν 2-0 με γκολ των Κιελίνι και Γκρατσιάνο Πελέ. Ο Κιελίνι, ωστόσο, είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 3.00.

Ισλανδία – Φινλανδία: Στα πρώτα ματς του ομίλου, Ουκρανία – Ισλανδία 1-1 και Φινλανδία – Κόσοβο 1-1. Οι Ισλανδοί μετά την απίστευτη πορεία τους στα τελικά του EURO 2016, όπου αποκλείστηκαν από τους Γάλλους στον προημιτελικό, αφού πέταξαν έξω με 2-1 την Αγγλία στους «16», έχουν τρομερά ψυχολογικά αποθέματα και τα έβγαλαν στο ματς με την Ουκρανία. Επειδή την προσεχή Κυριακή υποδέχονται την Τουρκία, η λογική λέει να μην τα δώσουν όλα με τους Φινλανδούς. Οι Φινλανδοί  έχουν να νικήσουν έναν ακριβώς χρόνο. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop για άσο ημίχρονο – άσο τελικό στο 2.70.

Τουρκία – Ουκρανία: Την 1η αγωνιστική, Κροατία – Τουρκία 1-1 και Ουκρανία – Ισλανδία 1-1. Οι Τούρκοι πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, γιατί την προσεχή Κυριακή θα πάνε να παίξουν στο Ρέικιαβικ με την Ισλανδία, ακόμα ένα ματς – «φωτιά». Οι Ουκρανοί υποδέχονται το Κόσοβο, αλλά μετρούν ήδη ένα χαμένο εντός έδρας αποτέλεσμα, αυτό με τους Ισλανδούς κι αν χάσουν στην Τουρκία, κάνουν από νωρίς βήματα πίσω. Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο ομάδων είναι πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους είναι στο under. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.20 και το under στο 1.65.

Εκουαδόρ – Χιλή: Το Εκουαδόρ ξεκίνησε φουριόζο τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά μετά την αποτυχία του στο Κόπα Αμέρικα, συνέχισε τον κατήφορο, έχοντας σημειώσει δυο ήττες, 0-3 από τη Βραζιλία και 2-1 εκτός έδρας από το Περού. Δεν πατάει καλά από τον περασμένο Μάρτιο και δώθε, γι αυτό και υποβιβάστηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Κι αν όμως, το Εκουαδόρ δεν πατάει καλά, η Χιλή είναι ακόμα χειρότερη. Αφού κατέκτησε το τρόπαιο στο επετειακό Κόπα Αμέρικα, μετά έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Παραγουάη και στη Λίμα δεν κατάφερε να νικήσει τη Βολιβία 1-1. Είναι βέβαια, ανώτερο μέγεθος από το Εκουαδόρ. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.25.

Ουρουγουάη – Βενεζουέλα: Μετά την επανέναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ, που διακόπηκε για το Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι, η Ουρουγουάη έχασε 1-0 από την Αργεντινή στην Κόρντομπα και μετά, διέλυσε 4-0 την Παραγουάη στο Μοντεβιδέο. Στα  15 τελευταία ματς, από τις 25 Ιουνίου του 2015 η Ουρουγουάη έχει φέρει μόλις μία ισοπαλία! Είναι πρώτη στη βαθμολογία και στην έδρα της, σε τέσσερα ματς έχει ισάριθμες νίκες. Η Βενεζουέλα είναι τελευταία, αλλά στο τελευταίο της ματς δυσκόλεψε αφάνταστα την Αργεντινή στο Καράκας, φέροντας 2-2! Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop να νικάει η Ουρουγουάη στο ημίχρονο στο 1.80, να νικάει και στο δεύτερο μέρος στο 1.60.

Παραγουάη – Κολομβία: Οι Παραγουανοί το παλεύουν να μείνουν σε τροχιά απ’ ευθείας πρόκρισης ή μέσω μπαράζ. Στα δυο ματς που έπαιξαν μετά το Κόπα Αμέρικα, νίκησαν 2-1 εντός έδρας τη Χιλή και στο δεύτερο συνετρίβησαν 4-0 από την Ουρουγουάη εκτός έδρας. Η Κολομβία έχει ακριβώς ένα χρόνο να φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος. Μετά το Κόπα Αμέρικα, νίκησε 2-0 τη Βενεζουέλα στο Καράκας και έχασε 2-1 από τη Βραζιλία στο Ρίο. Τα παιχνίδια της είναι στο under. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 2.50. 

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
Κόσοβο – Κροατία: Είναι καλή επιλογή να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 2.25.
Λίχτενσταϊν – Αλβανία: Στην 1η αγωνιστική, Ισπανία – Λίχτενσταϊν 8-0 και Αλβανία – Σκόπια 2-1. Τα 4-5 γκολ προσφέρονται από τη betshop στο 3.85.
Βραζιλία – Βολιβία: Ο άσος της betshop στο 1.40 να νικάει η Βραζιλία στο ημίχρονο και στο 1.25 είναι να νικάει και στο δεύτερο είναι καλές αποδόσεις. 
Περού – Αργεντινή: Το διπλό της betshop στο 1.95 είναι μια χαρά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μέσι είναι τραυματίας και δεν θα παίξει.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Ιρλανδία – Γεωργία: Το over της betshop στο 2.40 είναι «δώρο».
Ιταλία – Ισπανία: Το over της betshop πληρώνει 2.60.
Ισλανδία – Φινλανδία: Να σημειώσει δυο γκολ η Ισλανδία η betshop το προσφέρει στο 3.55. Ευκαιρία.
Ουρουγουάη – Βενεζουέλα: Τα 4-5 γκολ στο 3.65 παίζεται.
Παραγουάη – Κολομβία: Η Κολομβία είναι ομάδα του πρώτου ημιχρόνου. Την ποντάρουμε να κερδίζει και η betshop το προσφέρει στο 3.25.

Ευρώπη - Μουντιάλ
Group A
Ολλανδία, Γαλλία, Σουηδία, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Λουξεμβούργο
 
Group B
Πορτογαλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Νήσοι Φερόες, Λετονία, Ανδόρα
 
Group C
Γερμανία, Τσεχία, Β. Ιρλανδία,l Νορβηγία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο
 
Group D
Ουαλία, Αυστρία, Σερβία, Ιρλανδία, Μολδαβία, Γεωργία
 
Group E
Ρουμανία, Δανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Αρμενία, Καζακστάν
 
Group F
Αγγλία, Σλοβακία, Σκωτία, Σλοβενία, Λιθουανία, Μάλτα
 
Group G
Ισπανία, Ιταλία, Αλβανία, Ισραήλ, Σκόπια, Λίχτενσταϊν
 
Group H
Βέλγιο, Βοσνία, Ελλάδα, Εσθονία, Κύπρος, Γιβραλτάρ
 
Group I
Κροατία, Ισλανδία, Ουκρανία, Τουρκία, Φινλανδία, Κόσοβο

 *οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας

Μουντιάλ: Λατινική Αμερική Βαθμολογία 
(8 αγώνες)
Χώρα Ν Ι Η ΓΚΟΛ Β.
Ουρουγουάη 5 1 2 16:5 16
Βραζιλία 4 3 1 16:9 15
Αργεντινή 4 3 1 9:6 15
Κολομβία 4 1 3 12:10 13
Εκουαδόρ 4 1 3 13:12 13
Παραγουάη 3 3 2 9:11 12
Χιλή 3 2 3 13:12 11
Βολιβία 2 1 5 9:13 7
Περού 2 1 5 8:15 7
Βενεζουέλα 0 2 6 9:21 2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης