Ο Διαμαντίδης επιστρέφει στα παρκέ για σπουδαίο λόγο

Ο Διαμαντίδης επιστρέφει στα παρκέ για σπουδαίο λόγο

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα συμμετάσχει στο 1ο «Glyfada 3on3 international tournament, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας

Ο Διαμαντίδης επιστρέφει στα παρκέ για σπουδαίο λόγο
Λίγες ημέρες μετά την αποθέωση που γνώρισε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα φορέσει ξανά την αθλητική του περιβολή, όχι για κάποια προσωπική φιέστα αποχαιρετισμού, αλλά για μια ξεχωριστή διοργάνωση.

Ο «3D» όταν πληροφορήθηκε το πρόγραμμα και τη μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών και ιδιαιτέρως του αγώνα Baskin, το οποίο ο δήμος Γλυφάδας και ο Τομέας Αθλητισμού του δήμου φιλοδοξούν να συστήσουν και να κάνουν γνωστό στο ελληνικό κοινό, αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση.

Κλείσιμο
«Είναι χαρά να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόσκληση» δήλωσε στο www.glyfada3on3.gr (όπου μπορεί να βρει κανείς και δηλώσεις συμμετοχής) ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το Baskin και πως διεξάγεται ένας αγώνας του και συμπλήρωσε: 

«Οφείλουμε ως κοινωνία να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε οτιδήποτε αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς συνδυάζει τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία και χωρίς. Θα είμαι εκεί και σας καλώ να έρθετε κι εσείς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης