Η ισπανική ομοσπονδία μπλοκάρει την πρόσληψη Μαρσελίνο από τη Βαλένθια!

Η ισπανική ομοσπονδία μπλοκάρει την πρόσληψη Μαρσελίνο από τη Βαλένθια!

Ένας… τρελός κανονισμός δεν επιτρέπει στη Βαλένθια να προσλάβει τον εκλεκτό της στον πάγκο της ομάδας, Μαρσελίνο, με αποτέλεσμα οι «νυχτερίδες» να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις

Η ισπανική ομοσπονδία μπλοκάρει την πρόσληψη Μαρσελίνο από τη Βαλένθια!
Μπορεί η Βαλένθια να έχει στο… περίμενε τους Μάρκο Σίλβα (λογίζεται πλέον ως το φαβορί), Ρούντι Γκαρσιά και άλλους προπονητές για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά ο εκλεκτός της είναι άλλος και πρόκειται για τον Μαρσελίνο. 

Ο Ισπανός που είχε εξαιρετική θητεία στον πάγκο της Βιγιαρεάλ και αποχώρησε πριν από την έναρξη της σεζόν λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τις «νυχτερίδες», αλλά φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα μείνουν με τη… χαρά. 

Κλείσιμο
Ο λόγος; Ένας τουλάχιστον παράλογος κανονισμός που υπάρχει στην Primera Division, που δεν επιτρέπει σε έναν προπονητή που άρχισε τη σεζόν (η οποία οριοθετείται από την 1η Ιουλίου) με μια ομάδα της κατηγορίας να αναλάβει άλλη ομάδα του πρωταθλήματος! 

Ο Μαρσελίνο παραιτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ στις 11 Αυγούστου και παρά το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να κοουτσάρει κάποιον επίσημο αγώνα, θεωρείται ότι έφυγε μέσα στη σεζόν και έτσι δεν μπορεί τώρα να αναλάβει τη Βαλένθια και οποιοδήποτε άλλο σύλλογο της Primera.
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης