Ολυμπιακός: Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Πασιένσια

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Πασιένσια

Ο Ιντέγε τις τελευταίες εβδομάδες είναι «on fire» και να υπάρχει ο Καρντόσο, όμως από το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα προέκυψε η λύση του Γκονσάλο Πασιένσια

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Πασιένσια
Έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός δείχνει ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ στη νίκη (με σκορ 2-1) του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ανεβάσει στροφές στις τελευταίες προπονήσεις και απόδειξη της καλής του κατάστασης ήταν η χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». 

Κλείσιμο
Με την επανέναρξη των υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ιντέγε πέτυχε τέσσερα γκολ σε τρία ματς και ο Πάουλο Μπέντο περιμένει τον Όσκαρ Καρντόσο να πάρει… μπρος. 

Χθες όμως προέκυψε η λύση του Πασιένσια για τον οποίο «στάζουν μέλι» οι άνθρωποι της ομάδας και θεωρούν καλό ότι υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός στη γραμμή κρούσης. 

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναφέρουν ότι ο νεαρός Πορτογάλος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αφού βγαίνει έξω από την περιοχή να πάρει την μπάλα, είναι καλός χειριστής της και μπορεί να τελειώσει φάσεις και με τα δύο πόδια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης