Ο Σίρερ διέσυρε τον Μαζουάκου στην εκπομπή του BBC (vid)

Ο Σίρερ διέσυρε τον Μαζουάκου στην εκπομπή του BBC (vid)

Ο αναλυτής του BBC, Αλαν Σίρερ, αναφέρθηκε εκτεταμένα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, λέγοντας ότι «είναι για γέλια» και πως «είχα πολύ καιρό να δω τέτοιο αμυντικό».

Ο Σίρερ διέσυρε τον Μαζουάκου στην εκπομπή του BBC (vid)
Η Κυριακή (18/09) ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για να είσαι ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή του BBC για τους λάθος λόγους. Στο Match of the Day, το οποίο παρουσιάζει ο Γκάρι Λίνεκερ και έχει pundits τους Αλαν Σίρερ και Ζερμέν Τζίνας, ο Γάλλος μπακ δυστυχώς για εκείνον, τράβηξε τα βλέμματα. Αφού παίχτηκαν τα εκτεταμένα highlights από τον αγώνα της Γουέστ Μπρομ με την Γουέστ Χαμ, ο οποίος τελείωσε με 4-2, ο Λίνεκερ θύμισε ότι ο τεχνικός των Hammers, Σλάβεν Μπίλιτς, χρησιμοποίησε λέξεις όπως «ντροπιαστική, ερασιστεχνική» για την εμφάνιση της ομάδας του. Ο Σίρερ πήρε την πάσα και ξεκίνησε την ανάλυσή του προειδοποιώντας του φίλους της Γουέστ Χαμ να φύγουν από την τηλεόραση.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League ξεκίνησε λέγοντας ότι η άμυνα της Γουέστ Χαμ ήταν ένα «horrorshow» και σαν να βλέπεις την ομάδα των 10 ετών να αγωνίζεται. Στην πρώτη φάση, ο Μαζουακού είναι στο πέναλτι και αφού αποτυγχάνει να διώξει σωστά, ο Σίρερ προειδοποίησε ότι «αυτή ήταν μόνο η αρχή» αφού μερικά δευτερόλεπτα μετά ο αριστερός μπακ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή χωρίς να πιέζεται από κανέναν. «Ξανά ο Μαζουάκου, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 6 εκατ. λιρών από τον Ολυμπιακό».

Κλείσιμο
Στην τρίτη φάση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην Ερυθρόλευκο, ο οποίος χάνει τον παίκτη που μαρκάρει, Νασέρ Τσαντλί, ο Σίρερ λέει «ξανά ο Μαζουάκου, κοιμάται στο όριο της περιοχής» και κλείνει με την 4η φάση. Στο δεύτερο μέρος πλέον και ενώ δείχνει ότι μέσα στην αντίπαλη περιοχή υπάρχει σχεδόν όλη η Γουέστ Χαμ, ο Μαζουάκου κάνει τραγική σέντρα η οποία γίνεται εύκολη λεία και οι Hammers δέχονται το 4ο γκολ. «Είναι τόσο ντροπιαστικό. Είναι πραγματικά σπάνιο, είναι για γέλια» σχολιάζει ο Σίρερ, ο οποίος κλείνει την ενότητα του αγώνα λέγοντας «δεν έχω δει αμυντικό σαν και αυτόν, εδώ και πολύ καιρό».



Πηγή : www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης