Super League: Ο Σαραϊδάρης ενημέρωσε το ΔΣ για θέματα διαιτησίας

Super League: Ο Σαραϊδάρης ενημέρωσε το ΔΣ για θέματα διαιτησίας

Ο εκλεκτός της Λίγκας για την επιτροπή της ΚΕΔ έκανε την πρώτη ενημέρωση στις ομάδες μετά τις τελευταίες εξελίξεις – Επιτροπή θα εξετάσει τους υποψήφιους για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου

Super League: Ο Σαραϊδάρης ενημέρωσε το ΔΣ για θέματα διαιτησίας
Διαιτησία, τηλεοπτικά και… εσωτερικά ζητήματα περιείχε το μενού της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της Λίγκας το οποίο ήταν το πιο ήρεμο (αλλά και πιο γρήγορο) των τελευταίων εβδομάδων.

Στο κομμάτι της διαιτησίας ο Δημήτρης Σαραΐδάρης, που είναι ο εκλεκτός της Λίγκας στην ΚΕΔ, ενημέρωσε το ΔΣ για το τι ακριβώς έχει κάνει από την 1η Αυγούστου οπότε και επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη θέση και προφανώς για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για γενικότερα θέματα της διαιτησίας.

Κλείσιμο
Από κει και πέρα το ΔΣ  αποφάσισε ομόφωνα όπως συσταθεί  Επιτροπή αποτελούμενη από τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης,  Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ προκειμένου να συναντήσει του υποψήφιους που θα υποδειχθούν από την Pricewaterhouse Coopers για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Στο καυτό θέμα των σχέσεων με τη NOVA αλλά και των χρημάτων που περιμένουν οι ομάδες να μπουν στα ταμεία τους ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος τόνισε λακωνικά «είμαστε σε καλό δρόμο», ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν το συνδρομητικό να ξεκινά τις πληρωμές εντός της εβδομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η Λίγκα για τη μη διεξαγωγή των δύο πρώτων αγωνιστικών θα είναι πολύ μικρότερο των 5.6 εκ. ευρώ που αξίωνε (σύμφωνα με τις ρήτρες) η NOVA.

Τέλος όσον αφορά την 1η και τη 2η αγωνιστική που είναι σε εκκρεμότητα αν περάσει η αρχική πρόταση τότε πάμε για… boxing day καθώς συζητήθηκε να διεξαχθούν στις 28/12 και στις 4/1!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης