Βίντεο: Τυφώνας η Ισπανία 8-0 το Λίχτενσταϊν, «διπλό» της Ιταλίας 3-1 στο Ισραήλ

Βίντεο: Τυφώνας η Ισπανία 8-0 το Λίχτενσταϊν, «διπλό» της Ιταλίας 3-1 στο Ισραήλ

Καρδιοχτύπησε όμως δεν την… πάτησε η Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα» έφυγε με το «διπλό» απ’ την Χάιφα επικρατώντας 3-1 κόντρα στο Ισραήλ. Διαστημική νίκη για τους Ισπανούς, 8-0 το Λίχτενσταϊν

Βίντεο: Τυφώνας η Ισπανία 8-0 το Λίχτενσταϊν, «διπλό» της Ιταλίας 3-1 στο Ισραήλ
Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Βεντούρα στο… καυτό «Σάμι Οφέρ». Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Πελέ και λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (31’) διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καντρέβα. Το Ισραήλ αντέδρασε άμεσα, αφού μείωσε με τον Μπεν Χαΐμ στο 35΄ και είδε τις ελπίδες του για ένα καλό αποτέλεσμα να αυξάνονται στο 55’ όταν ο Κιελίνι αντίκρισε αδίκως δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν και η άμυνα του Μπουφόν τα χρειάστηκε. Τα κάστανα απ’την φωτιά τα έβγαλε για τους Ιταλούς ο Ιμόμπιλε, που ολοκλήρωσε άψογα αντεπίθεση στο 83’. Τεράστια η απώλεια του αμυντικού της Γιουβέντους που χάνει το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Ιταλία.

Κλείσιμο


Η ομάδα του Λοπετέγκι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στη Λεόν και μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στο Λίχτενσταϊν σε μια δυνατή προπόνηση. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς-νωρίς από τον Ντιέγκο Κόστα (10’) αλλά τα υπόλοιπα μαζεμένα στο δεύτερο 45λεπτο, αφού στο πρώτο οι γηπεδούχοι κρατούσαν με νύχια και με δόντια το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα. Λίγο μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, οι «φούριας ρόχας» διπλασίασαν τα τέρματά τους (55’ Σέρχι Ρομπέρτο) κι ακολούθησε… καταιγίδα. Στο 59’ ο Σίλβα σημείωσε το γκολ νούμερο 1300 για τους Ισπανούς και αμέσως μετά την σέντρα (60’) ο Βιτόλο έγραψε το 4-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε το δεύτερο τέρμα του και επειδή τον… ζήλεψε ο Μοράτα πέτυχε κι εκείνος ακόμη δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (81’ και 83’). Το τελικό 8-0 (!) σημείωσε ο Σίλβα στην εκπνοή (90’). 



Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο: 

Αλβανία – ΠΓΔΜ 1-1 (διακοπή λόγω βροχής) 
(9’ Σαντίκου – 51’ Αλιόσκι) 

Ισραήλ – Ιταλία 1-3 
(35’ Μπεν Χαΐμ – 14’ Πελέ, 31’ Καντρέβα πεν., 83’ Ιμόμπιλε) 

Ισπανία – Λίχτενσταϊν 8-0 
(10’,66’ Ντιέγκο Κόστα, 55΄Σέρχι Ρομπέρτο, 59’, 90’ Σίλβα, 60’ Βιτόλο, 81’,83’ Μοράτα) 

Η επόμενη (2η): 

Πέμπτη 06/10/16 
ΠΓΔΜ-Ισραήλ 
Ιταλία-Ισπανία 
Λίχτενσταϊν-Αλβανία 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης