Ο Γιώργος Στράτος επανεξελέγη πρόεδρος της Super League

Ο Γιώργος Στράτος επανεξελέγη πρόεδρος της Super League

Με ψήφους 12 υπέρ, 2 κατά ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης, 15 ημέρες μετά την παραίτηση του είναι ξανά πρόεδρος στη Λίγκα - Ένταση στο ΔΣ μεταξύ Πανόπουλου, Κούγια, Μαθιουλάκη και προσωρινή διακοπή

Ο Γιώργος Στράτος επανεξελέγη πρόεδρος της Super League
Δύο εβδομάδες μετά την παραίτηση του, ο Γιώργος Στράτος είναι ξανά πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας! Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγη ώρα, ο Στράτος με 12-2 ψήφους, πήρε την εμπιστοσύνη των περισσότερων μελών του συνεταιρισμού και πλέον θα προσπαθήσει να βάλει την Λίγκα σε νέες βάσεις με τα πολλά κι ανοιχτά μέτωπα. 

Αλλά κυρίως βασικό μέλημα θα είναι να συμβάλει ώστε να αρχίζει το πρωτάθλημα! Την υποψηφιότητα Στράτου υπερψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα,Κέρκυρα, κόντρα ψήφισαν ο Ολυμπιακός και η Λάρισα, δεν πήρε θέση ο Λεβαδειακός, ενώ απουσίασε ο Ηρακλής!

Κλείσιμο
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε πρόθεση και για υποψηφιότητα Γιαννίκου, αλλά τελικά αυτή δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε πράξη!

Τα όσα έγιναν πριν και η ατζέντα...
Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των ομάδων βρέθηκαν στην Super League και αρκετή ώρα πριν την έναρξη του προγραμματισμένου για σήμερα διοικητικού συμβουλίου. Τελευταίοι έφτασαν οι Σπανός και Πανόπουλος.

Πρόκειται για Δ.Σ. που θα έβγαζε τον νέο πρόεδρο. Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Στράτος. Ερωτηματικό το εάν θα προέκυπτε κάποιος άλλος ή εάν θα κατέβαινε εν τέλει ο Γιαννίκος. Κατά τα άλλα και πάλι υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ κοντά στα γραφεία της Λίγκας και συγκεκριμένα επόμενο στενό. Επίσης έξι αστυνομικοί έξω από την Super League.

Ένταση μεταξύ Πανόπουλου, Κούγια, Μαθιουλάκη
Ωστόσο ως συνήθως η ένταση προέκυψε εντός του κτιρίου. Λίγο μετά την εκ νέου εκλογή του Στράτου στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ, υπήρξε και η πρώτη ένταση στο Δ.Σ. της Λίγκας, μεταξύ των Πανόπουλου, Κούγια και Μαθιουλάκη. Αφορμή ήταν η πρόταση του πρώτου να μπει μια πολυεθνική εταιρία στον συνεταιρισμό με σκοπό να διευθύνει την Λίγκα.

Αυτό έφερε την... οργή του Κούγια ο οποίος διαφώνησε με την πρόταση αυτή, με τον Μαθιουλάκη να παίρνει το μέρος του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Ξάνθη και τους τρεις άντρες να ανταλλάσσουν ύβρεις, με αποτέλεσμα να έχουμε και προσωρινή διακοπή του Δ.Σ., το οποίο σημειωτέον πέρα από την εκλογή προέδρου έχει να ασχοληθεί με:

1. Θέματα έναρξης πρωταθλήματος – καθορισμού προγράμματος και ορισμού αγώνων.
 
2. Σχέσεις με Forthnet.
 
3. Διάφορα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης