Με «συνταγή» Άγιαξ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό

Με «συνταγή» Άγιαξ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό

Με την ενδεκάδα με την οποία αντιμετώπισε τον Άγιαξ και λίγο έλειψε να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League θα παραταχθεί ο Δικέφαλος του Βορρά στην Τιφλίδα

Με «συνταγή» Άγιαξ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό
Χωρίς τους Βαρέλα, Τζιόλη και Πέλκα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό στην Τιφλίδα, στο πλαίσιο τα πλέι οφ του Europa League. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκρινε ότι ο Αφρικανός στόπερ δεν είναι ακόμα στο 100%, ενώ ο διεθνής άσος δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίση και Σάχοφ. 

Κλείσιμο
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με την ίδια ενδεκάδα κατά τα 10/11 με τον Άγιαξ. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς. Το ερωτηματικό αφορά μία θέση στη μεσαία γραμμή. Αν ξεκινήσει ο Κάνιας, τότε ο Ισπανός θα πάρει τη θέση του Χαρίση, έχοντας στα πλάγια τους Σάχοφ και Τσίμιροτ. 

Η τριάδα της επίθεσης παραμένουν οι Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Περέιρα και Κουλούρης. Η αποστολή αναχωρεί σήμερα στις 10 το πρωί.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης