ΑΪΚ Στοκχόλμης - Παναθηναϊκός 0-2 (Τελικό)

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Παναθηναϊκός 0-2 (Τελικό)

Μετά τη νίκη με 1-0 στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ πέρασε νικηφόρα κι από την Στοκχόλμη - Ο Ιμπάρμπο σόκαρε την ΑΪΚ και στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ανοίγοντας το σκορ - Στο 72' ο Μάρκους Μπέργκ με εκπληκτικό πλασέ κλείδωσε την πρόκριση διαμορφώνοντας το τελικό 0-2

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Παναθηναϊκός 0-2 (Τελικό)
Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό με την έναρξη της επανάληψης.

Στο 46' ο Μπέργκ έκανε την πάσα στον Ιμπάρμπο κι ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ πανηγυρίζοντας και το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟ σε επίσημο αγώνα, ενώ στο 72' ο Μπέργκ ολοκλήρωσε ιδανικάτην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Κλείσιμο
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr ΕΔΩ

Το περσινό πάθημα με την Καμπάλα έγινε μάθημα στον Παναθηναϊκό που σήμερα το βράδυ (20:00, OTESport4) στην Στοκχόλμη κόντρα στην ΑΪΚ θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της Λεωφόρου για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στους ομίλους του Europa League.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει στους ομίλους του Europa League», λένε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ο Αντρέα Στραματσόνι κι οι παίκτες του, οι οποίοι καλούνται σήμερα να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική του ανωτερότητα απέναντι στους μαχητικούς (αλλά μέχρι εκεί) Σουηδούς, οι οποίοι βέβαια θα έχουν το πλεονέκτημα της διεξαγωγής του αγώνα σε γήπεδο («Tele 2 Arena») που έχει πλαστικό χλοοτάπητα.

Αυτός είναι ένας πονοκέφαλος για τον Ιταλό τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο πιο σημαντικός όμως ακούει στο όνομα Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αριστερός οπισθοφύλακας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών και έμεινε εκτός αποστολής, ωστόσο ο Στραματσόνι άφησε στον πάγκο τον Νάνο και επέλεξε για την αριστερή πτέρυγα τον Γουακάσο.

Αντιθέτως οι Σουηδοί δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και δεν κρύβουν την πίστη του ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή και την έκπληξη.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες 
ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Μαρκάνεν, Οφόρι, Σάντγκρεν, Ισιζάκι, Χόιβελντ, Αφανέ 
Στον πάγκο της ΑΪΚ βρίσκονται οι: Λινέρ, Άβντιτς, Βαϊσάνεν, Γιασίν, Σαλέτρος, Γκράβιους, Εκποζό 
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Λεντέσμα, Μολέδο, Μέστο, Ιβανόφ 
Στον πράσινο πάγκο βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Ρέις, Μπουμάλ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, Νάνο, Κλωναρίδης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης