Champions League: Ήττα με 1-0 και αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Champions League: Ήττα με 1-0 και αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Μετά από έξι χρόνια ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League - Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν την λευκή ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και πλέον θα διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στους ομίλους του Europa League

Champions League: Ήττα με 1-0 και αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τελικά ακριβά τη μέτρια εμφάνιση και το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη και με ένα γκολ που δέχθηκε στο 79' αποχαιρέτισε πρόωρα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League (για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2010-2011).

Οι ερυθρόλευκοι πλέον θα αγωνιστούν στα Play Off του Europa League διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και στο 10’ ο Καπίνο χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του απομακρύνοντας το σουτ που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι, αλλά μετά το 15’ η εικόνα του αγώνα άλλαξε.

Οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και σιγά, σιγά βγήκε στην επίθεση δημιουργώντας υποψία φάσης με τον Φορτούνη στο 20’, ενώ στο 26’ ο κεραυνός του Μπουχαλάκη πέρασε πάνω από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε ενώ και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι «μαζεμένες» αν και στο δίλεπτο 56’-57’ το ματς πήρε φωτιά.

Αρχικά ο Νουακέμε βρέθηκε σε καλή θέση με τον Καπίνο να του αρνείται το γκολ για να τον μιμηθεί αμέσως μετά ο Γκόρες ο οποίος στο τετ α τετ με τον Ιντέγε (από την έξυπνη μπαλιά του Τσόρι) πρόλαβε τον Νιγηριανό.

Ο χρόνος κυλούσε χωρίς άλλες συγκινήσεις, ωστόσο μια αδράνεια στο 79’ έφερε την καταστροφή για τον Ολυμπιακό. Ο Τζέντεκ βρήκε χώρο από τα αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καπίνο διαμορφώνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:
Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61’ Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60’Λούσιο), Νουακαέμε 
Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51’Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης