Χάποελ Μπερ Σεβά-Ολυμπιακός: 1-0 - Πικρό αντίο των ερυθρολεύκων στο Champions League

Χάποελ Μπερ Σεβά-Ολυμπιακός: 1-0 - Πικρό αντίο των ερυθρολεύκων στο Champions League

Δείτε video - Με γκολ του Τζέτζεκ στο 79' η Χαποέλ πήρε τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League - Οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν τώρα την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League μέσω των Play Off της διοργάνωσης

Χάποελ Μπερ Σεβά-Ολυμπιακός: 1-0 - Πικρό αντίο των ερυθρολεύκων στο Champions League
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τελικά ακριβά τη μέτρια εμφάνιση και το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη και με ένα γκολ που δέχθηκε στο 79' αποχαιρέτισε πρόωρα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League (για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2010-2011).

Οι ερυθρόλευκοι πλέον θα αγωνιστούν στα Play Off του Europa League διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Κλείσιμο
Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση


Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr ΕΔΩ

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με 4-2-3-1 και η διάταξη τους ήταν:
Καπίνο κίπερ, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια, στόπερ οι Μποτία και Ντα Κόστα, Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς στον άξονα, έξω δεξιά Τσόρι και έξω αριστερά Μπουχαλάκης και Φορτούνης πίσω από τον Ιντέγιε.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λεάλι, Μανιάτης, Πουλίδο, Μαζουάκου, Βούρος, Ζντιέλαρ και Σεμπά.
 
Οι Ισραηλινοί αγωνίστηκαν με 4-5-1 και η διάταξη ήταν: Γκορές, στόπερ οι Τζετζέκ και Βίτορ, ακραίοι αμυντικοί οι Μπιτόν και Νταβιτζάβα, αμυντικός χαφ ο Όγκου, πιο μπροστά του στον άξονα οι Χόμπαν και Μπράουν, έξω δεξιά ο Μελίκσον, έξω αριστερά ο Νουακέμε και μπροστά ο Μπαρντά.
Στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας βρίσκονται οι: Χαϊμοβ, Ράντι, Μπουζάγκλο, Σαχάρ, Ογιαχόν, Τάχα και Λούσιο.

Το pregame του αγώνα
Όποιο ποδοσφαιρικό κλισέ κι αν χρησιμοποιήσει κανείς για να δώσει το στίγμα του σημερινού επαναληπτικού αγώνα Χάποελ Μπερ Σεβά – Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι μέσα.

«Αγώνας δίχως αύριο», «τελικός» «αγώνας της χρονιάς» ή και «αγώνας χωρίς επιστροφή» για να το συνδέσουμε με το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες και το προπονητικό τιμ αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 και τον Ολυμπιακό να προβληματίζει με την απόδοση του.

Στα τέλη Ιουλίου φυσικά δεν περιμένει κανείς να πετάει η ομάδα, ωστόσο πλέον εδώ που έφτασαν τα πράγματα το ζητούμενο δεν είναι ούτε το θέαμα, ούτε η καλή απόδοση, ούτε τα πολλά γκολ. Αυτό που μετράει η πρόκριση κι ας έρθει και με… μισό μηδέν!

«Ραντεβού απόψε για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν. Πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι η θέση μας είναι στο Champions League. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα απόψε, να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας και να αποδείξουμε ότι το πρώτο ματς ήταν ένα ατύχημα. Πάμε παιδιά!», έγραψε ο Ντα Κόστα (από τα πρόσωπα του πρώτου αγώνα) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

Κι η αλήθεια είναι ότι αν οι παίκτες του Βίκτορ βγάλουν στο γήπεδο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, τότε πολύ απλά όλα θα μπουν στη θέση τους και οι Ισραηλινοί θα αρκεστούν στη διεκδίκηση μιας θέσης στους ομίλους του Europa League.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης