Ολυμπιακός: «Όχι» από Αλεσαντρινί, «φουλ» για Τζούτζακ

Ολυμπιακός: «Όχι» από Αλεσαντρινί, «φουλ» για Τζούτζακ

Η Μαρσέιγ αλλά και ο Αλεσαντρινί έδωσαν σύμφωνα με γαλλικές πηγές αρνητική απάντηση για τον Ολυμπιακό – Πρώτη επιλογή για τη θέση του εξτρέμ ο Μπάλας Τζούτζακ της Μπούρσασπορ
 

Ολυμπιακός: «Όχι» από Αλεσαντρινί, «φουλ» για Τζούτζακ
Ο Ρομέν Αλεσαντρινί κι η Μαρσέιγ φέρονται να μην έχουν αποδεχθεί τις προτάσεις που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Γάλλλου μεσοεπιθετικού κι έτσι πλέον οι πρωταθλητές στρέφονται προς την περίπτωση του Ούγγρου Μπάλας Τζούτζακ.

Ο Αλεσαντρινί φέρεται να ενδιαφέρει και τη Λάτσιο, οπότε θέλει να περιμένει την προοπτική του καμπιονάτο, ενώ ο Τζούτζακ αν και όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στην Τουρκία και την Μπούρσασπορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αϊν από την Σαουδική Αραβία.
 
Κλείσιμο
Ο «ισχυρός άνδρας» του τουρκικού συλλόγου, Αλί Αΐ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η Μπούρσασπορ.

Ο Αΐ παραδέχθηκε πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Ολυμπιακός και Αλ Αϊν δίχως να μπει σε παραιτέρω λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος των προτάσεων.

Έσπευσε ωστόσο να διευκρινήσει πως τα ποσά είναι μικρότερα από εκείνα που έχουν κυκλοφορήσει στον τουρκικό Τύπο.

Επίσης τόνισε πως έχει ληφθεί η απόφαση να αποχωρήσει ο Τζούτζακ από τους «κροκόδειλους» και το μόνο που απομένει σε συνεννόηση με τον μάνατζερ του Μαγυάρου εξτρέμ είναι το ύψος της οικονομικά προσφοράς να ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης