Άγιαξ: Ο Μίλικ φεύγει, ο Γκόμεζ έρχεται

Άγιαξ: Ο Μίλικ φεύγει, ο Γκόμεζ έρχεται

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει παίκτης της Νάπολι ο Αρκάντιους Μίλικ κι ο Αίαντας με τα χρήματα που θα πάρει θέλει να αποκτήσει τον πολύπειρο Γερμανό – Δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Άγιαξ: Ο Μίλικ φεύγει, ο Γκόμεζ έρχεται
Ο Αρκάντιους Μίλικ προβάρει τη φανέλα της Νάπολι καθώς ο 23χρονος Πολωνός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «παρτενοπέι» και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η σχετική ανακοίνωση που θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση κι από τον… ΠΑΟΚ.

Ο Μίλικ δεν είχε παίξει στο πρώτο ματς για τον 3ο γύρο της προκριματικής φάσης του Champions League, αλλά προοριζόταν για το βασικό σχήμα στον επαναληπτικό της Τούμπας, ωστόσο η μετακίνηση του στην Ιταλία αλλάζει τα δεδομένα.

Κλείσιμο
Οι Ολλανδοί θα καρπωθούν 25 εκατομμύρια από αυτή την πώληση και ήδη κατέθεσαν πρόταση στον Μάριο Γκόμεζ (ο οποίος αποχώρησε από την Τουρκία και την Μπεσίκτας λόγω της πολιτικής αναταραχής) με την ιστοσελίδα voetbalcentraal.nl να αναφέρει πως ο 31χρονος επιθετικός εθεάθη στο Άμστερνταμ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Πάντως κόμη κι αν συμφωνήσει ο Γκόμεζ άμεσα με τον Άγιαξ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Τούμπας αφού δεν έχει δηλωθεί στη σχετική λίστα.
Πηγή: www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης