Σκανδιναβία και Βραζιλία μοιράζουν… ευρώ!

Σκανδιναβία και Βραζιλία μοιράζουν… ευρώ!

Τα παιχνίδια του σουηδικού, νορβηγικού και βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, έχουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και μπορούν σχετικά εύκολα να μας στείλουν ταμείο. Επίσης, η στήλη «Εμπνεύσεις» κάτι έχει να μας πει.

Σκανδιναβία και Βραζιλία μοιράζουν… ευρώ!
Χάμαρμπι - ΑΙΚ Στοκχόλμης: Η Χάμαρμπι είναι στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσει. Η ΑΙΚ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει πάση θυσία τη νίκη για να έχει ελπίδες ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Θέλει προσοχή το ματς. Η Χάμαρμπι παρότι στις τελευταίες θέσεις, έχει συντελεστή 15-11 στην έδρα της. Στα δυο τελευταία ματς έχασε 4-2 και έφερε 3-3. Το’ χει το γκολ. Η ΑΙΚ θα παίξει έχοντας κατά νου ότι την προσεχή Πέμπτη θα έρθει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στον προηγούμενο γύρο νίκησε 1-0 τη Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, οπότε θα είναι κουρασμένη. Εκτός έδρας έχει συντελεστή 12-11. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop που δίνεται στο 3.45, το over στο 1.60 και το goal – goal 2.30.

Γκέτεμποργκ – Γιόνσεπινγκ: Η Γκέτεμποργκ πάει για πρωτάθλημα, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας, 1-1 με την Ελφσμποργκ. Προέρχεται από εντός έδρας «αγγαρεία» 0-0 με την Ολιβίτσε για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού την είχε νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς. Βάζει πάνω από ένα γκολ, γενικά. Η Γιόνσεπινγκ δεν μπορεί να την απειλήσει, δύσκολα σκοράρει εκτός έδρας, αλλά έχει βελτιώσει την άμυνά της στα τρία τελευταία ματς. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 1.85 της betshop για άσο ημίχρονο, άσο τελικό, καθώς και το 2.00 για 2-3 γκολ. Το no goal, επίσης, πληρώνει καλά στο 1.70.

Κλείσιμο
Χέλσινμποργκ – Χάκεν: Ωραίο ματς για ποντάρισμα, ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες. Η γηπεδούχος έχει μόλις μία ισοπαλία σε επτά εντός έδρας ματς, τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Παίζει φουλ επίθεση και την «πατάει», 12-14 είναι ο συντελεστής των γκολ της. Η Χάκεν, από τη μεριά της, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς, έχει μία νίκη εκτός, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Συντελεστής, 6-8. Που σημαίνει ότι πρέπει να σταθούμε στο 2.80 για τον άσο που δίνει η betshop. Επίσης, ένα μικρό ρίσκο είναι το under στο 2.20 και το no goal στο 2.40

Τζουργκάρντεν – Σούντσβαλ: Η Τζουργκάρντεν έχει συντελεστή 3-0-3 εντός έδρας, που σημαίνει χωρίς ισοπαλία και γκολ 12-7 που είναι καλός για τα «κυβικά» της. Στα πέντε, ωστόσο, τελευταία ματς, έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη, όλες στο under. Δεν ξεκίνησε καλά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Σούντσβαλ έχει κι αυτή δυο κολλητές ήττες με την επανέναρξη, 4-1 από τη Γκέτεμποργκ, 0-2 από τη Χέλσινμποργκ. Είναι δυσκοίλια εκτός έδρας, αλλά η άμυνά της δεν είναι για πέταμα. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 3.50 και το 2.20 στο under.

Ελφσμποργκ – Όστερσουντς: Η Ελφσμποργκ ξεκίνησε φουριόζα το Β γύρο στο σουηδικό πρωτάθλημα, νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Χέλσινμποργκ και μετά, στο μεγάλο ματς, έφερε 1-1 στην έδρα της με την Γκέτεμποργκ. Στα εντός έδρας παιχνίδια κερδίζει με under, καθότι στηρίζεται πολύ στην άμυνά της, που είναι η 2η καλύτερη του πρωταθλήματος. Η Όστερσουντς είναι κι αυτή σε καλό φεγγάρι, προέρχεται από εκτός έδρας 3-3 με τη Νόρσεπινγκ. Μέχρι το ματς αυτό είχε σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ εκτός έδρας και μετά το 3-3 φαίνεται να λύνονται τα πόδια της. Η λογική, συνεπώς, λέει να παίξουμε το 2.10 της betshop στο goal – goal και το άσο ημίχρονο, άσο τελικό που δίνεται στο 2.60.

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ:
Είναι καλό ματς για στοιχηματισμό. Η Ρόζενμποργκ προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έστω κι αν έχασε 3-2 από τη Νόρσεπινγκ εκτός έδρας, καθότι την είχε νικήσει 3-1 στο πρώτο ματς. Δεν έγινε κανένα παιχνίδι θρίλερ, η Ρόζενμποργκ προηγήθηκε 2-0 και μετά, χαλάρωσε κι έτσι δέχτηκε τρία γκολ. Το θέμα είναι ότι έχει μόλις δυο ημέρες ξεκούρασης. Στην έδρα της έχει 8-0-0 στα αποτελέσματα και συντελεστή γκολ 22-5. Η φιλοξενούμενη με νίκη ελπίζει ακόμα και σε τίτλο, αλλά δεν είναι κι άσχημα που βρίσκεται στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 1.95 της betshop στο άσο στο ημίχρονο, άσο τελικό, το 2.05 στο no goal και να τα συνδυάσουμε με το 2.15 για 2-3 γκολ.

Μόλντε – Σάρπσμποργκ: Ματς μεταξύ ισόβαθμων αντιπάλων, που έχουν στόχο να πάρουν μία θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μόλντε ξεκίνησε πολύ άσχημα στην επανέναρξη του νορβηγικού πρωταθλήματος, έκανε δυο κολλητές ήττες, 1-0 στην έδρα της από τη Βίκινγκ και 4-3 εκτός από τη Σόγκνταλ και στο τελευταίο ματς έφερε εντός έδρας 2-2 με την ουραγό Σταρτ. Η Σάρπσμποργκ νίκησε 1-0 εντός την Μπραν, μετά έχασε φυσιολογικά 5-2 εκτός έδρας από τη Ρόζενμποργκ (το σημαντικό είναι ότι σκόραρε δυο φορές) και στο τελευταίο ματς στην έδρα της διέλυσε 3-0 τη Λίλεστρομ. Οπότε, η λογική λέει ότι το 3.80 στο Χ της betshop και το 2.20 στο goal – goal είναι μια χαρά. 

Οντ ΒΚ – Βίκινγκ:
Η 2η της βαθμολογίας Οντ, που αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ στο Γιουρόπα Λιγκ, έστω κι αν νίκησε 3-1 (είχε χάσει 3-0 στο πρώτο ματς), είναι γερή στην έδρα της, σκοράρει και νικάει, 6-1-1 ο συντελεστής αποτελεσμάτων και γκολ 15-6. Θα βρει μπροστά της την αλλοπρόσαλλη  Βίκινγκ που πάει και νικάει 1-0 μέσα στη Μόλντε και μετά, κάνει καπάκι δυο ήττες, 0-1 από την Στρόμγκοντσετ και 4-1 εκτός από την Χάουγκεσουντ. Η Βίκινγκ παίζει καλύτερα εκτός έδρας, έχει πέντε νίκες, τρεις ήττες και καμία ισοπαλία. Τρελή ομάδα.  Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2.55 της betshop στον άσο ημίχρονο, άσο τελικό και το goal – goal στο 1.65. Μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο και να τα συνδυάσουμε με το 3.30 για 4-5 γκολ.

Σταρτ – Βαλερένγκα: Η γηπεδούχος έχει ήδη εγκαταλείψει την προσπάθεια, είναι τελευταία στη βαθμολογία με 7 βαθμούς και η αμέσως επόμενη της επικίνδυνης ζώνης είναι η Βαλερένγκα με 12. Η Σταρτ και να χάσει, πεσμένη είναι. Η φιλοξενούμενη, όμως, θέλει να σωθεί και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Σταρτ εντός έδρας δεν έχει νίκη, ούτε η Βαλερένγκα εκτός έδρας. Η λογική λέει να παίξουμε Χ ημίχρονο, διπλό τελικό της betshop στο 5.50, το under στο 1.95 και το 0-1 γκολ στο 3.90.

Σόγκνταλ – Μπόντο Γκλιμτ: Επίσης καλό ματς για στοιχηματισμό. Η Σόγκνταλ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς, αλλά στο τελευταίο της έπαιξε άθλια και έφερε εντός έδρας 1-1 με την ουραγό Βαλερένγκα. Η Μπόντο έκανε καταπληκτική εμφάνιση στην έδρα της νικώντας 2-1 την 2η της βαθμολογίας Οντ. Η Σόγκνταλ και σκοράρει εύκολα και δέχεται γκολ εύκολα στην έδρα της και η Μπόντο σκοράρει δύσκολα, αλλά και δέχεται γκολ δύσκολα εκτός έδρας. Η λογική λέει ότι το ματς κλείνει προς τον άσο της betshop που προσφέρεται στο 1.70, το under είναι καλή περίπτωση στο 1.95, όπως και το no goal στο 1.95. Συνδυαστικά, το ματς αυτό αφήνει κέρδος.

Τρόμσο – Στάμπαεκ: Η γηπεδούχος βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η φιλοξενούμενη μόλις έναν. Κι όπως γίνεται αντιληπτό, αν η Τρόμσο νικήσει, παίρνει ένα βαθμολογικό αέρα στην υπόθεση παραμονής. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Τρόμσο έφερε 2-2 στην έδρα της με την Χάουγκενσταντ και μετά, έχασε φυσιολογικά 1-0 εκτός έδρας από την καλύτερη Στρόμσγκοντσετ. Η Στάμπαεκ κέρδισε 2-1 μέσα στην ισοδύναμη Λίλεστρομ και έφερε εντός έδρας 1-1 με τη Μπραν. Το χαρακτηριστικό των ομάδων είναι ότι εντός έδρας η Τρόμσο παίζει φουλ άμυνα και η Στάμπαεκ εκτός έδρας φουλ επίθεση. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2.00 της betshop στον άσο και το under στο 1.80.

Κρουζέιρο – Σπορτ Ρεσίφε: Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι ισοδύναμες και βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Η Κρουζέιρο δεν το ’χει στην έδρα της, παίζει καλύτερα μακριά από αυτήν. Δεν βάζει γκολ με τίποτα, έχει μόλις 7 γκολ ενεργητικό. Η Σπορτ δεν βάζει γκολ με τίποτα κι αυτή εκτός έδρας, έχει σκοράρει μόλις έξι γκολ. Θα γίνει μάχη. Κι οι δυο προέρχονται από μεγάλες νίκες, η Κρουζέιρο νίκησε στην έδρα της 2-1 τη Μπαϊα και η Σπορτ 4-2, επίσης στην έδρα της, την Γκρέμιο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.85 και το under στο 1.85.

Βιτόρια Μπαϊα – Σάντος: Οι γηπεδούχοι βολεύονται και με ισοπαλία στην έδρα τους, ανώτερη καθώς είναι η Σάντος. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, θέλουν πάση θυσία νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Η Βιτόρια δεν ξέρει τι είναι νίκη στα πέντε τελευταία ματς, έχει δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ο εντός έδρας συντελεστής γκολ 10-8, ωστόσο, είναι καλός. Η Σάντος είναι σε καλή κατάσταση, παίζει φουλ επίθεση μακριά από την έδρα της με συντελεστή γκολ 11-11 και γι αυτό έχει τέσσερις ήττες, δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2.70 της betshop στον άσο. 

Πόντε Πρέτα – Ιντερνασιονάλ: Η Πόντε πάει για να βγει στα Λατινοαμερικάνικα κύπελλα, οπότε πρέπει πάση θυσία να νικήσει, για να παραμείνει σε τροχιά ελπίδας. Η Ιντερνάσιοναλ έχει πέντε σερί ήττες, αλλά το στοιχηματικό στοιχείο που ενδιαφέρει είναι ότι όλες της είναι στο under. Η λογική λέει ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο της betshop στο 2.25, το under στο 1.50 και το no goal στο 1.70.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Λίλεστρομ – Στρόμγκοντσετ: Ο άσος της betshop στο 3.40 και το under στο 2.20 είναι ευκαιρία.
Φάλκενμπεργκ – Έρεμπρο: Το διπλό της betshop στο 2.75, το no goal στο 2.30 και το 2-3 γκολ στο 2.05 είναι ένας καλός συνδυασμός.
Βάασα – Κουόπιο: Ο άσος της betshop στο 4.85 για άσο ημίχρονο, άσο τελικό, είναι ωραία περίπτωση. Επίσης, το no goal στο 1.60.
Σάντα Κρουζ – Κοριτίμπα: Το Χ της betshop στο 3.20 και το under στο 1.65 είναι ευκαιρία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης