Στον «αέρα» το μέλλον του Σάντος στoν πάγκο της Πορτογαλίας!

Στον «αέρα» το μέλλον του Σάντος στoν πάγκο της Πορτογαλίας!

Άναψε φωτιά ο Αντόνιο Φιντάλγκο, επιστήθιος φίλος του Φερνάντο Σάντος σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας 

Στον «αέρα» το μέλλον του Σάντος στoν πάγκο της Πορτογαλίας!
Την ώρα που όλη η Πορτογαλία (εξακολουθεί να) πανηγυρίζει κι όλος ο κόσμος αποθεώνει τον Φερνάντο Σάντος, άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον έβαλε φωτιά με τις δηλώσεις που έκανα αναφορικά με το μέλλον του έμπειρου προπονητή.

Η ανανέωση του συμβολαίου του, φαντάζει ως λογική συνέχεια μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο ο επιστήθιος φίλος του (από το ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του) και σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό RTP, Αντόνιο Φιντάλγκο φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη.

Κλείσιμο
«Δεν είμαι βέβαιος πως θα ανανεώσει. Έχω κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό. Επίσης η ομοσπονδία δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις της. Οι αμφιβολίες επίσης βασίζονται σε κάποια λόγια του Φερνάντο Σάντος μετά το ματς με την Αυστρία όπου τόνισε πως ήταν περήφανος που καθοδήγησε αυτή την ομάδα. Νομίζω πως παραμένει ανοικτό το αν θα συνεχίσει», ανέφερε ο Φιντάλγκο προσθέτοντας:

«Είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του. Βρίσκεται στην κορυφή. Ήταν φανερό από τις δηλώσεις του και τα συναισθήματα του. Μόνο στο θάνατο του πατέρα του, τον είδα να κλαίει. Επέστρεψε στην πατρίδα του ως πρωταθλητής Ευρώπης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης