Με μείωση ο Καμπιάσο, στην έξοδο ο Κασάμι

Με μείωση ο Καμπιάσο, στην έξοδο ο Κασάμι

Σημαντική μείωση αποδοχών δέχτηκε ο Εστέμπαν Καμπιάσο για να μείνει στον Ολυμπιακό. Το παρασκήνιο της παραμονής του

Με μείωση ο Καμπιάσο, στην έξοδο ο Κασάμι
Ο Εστέμπαν Καμπιάσο, κόντρα στα προγνωστικά, έμεινε στον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός έτους με τους «ερυθρόλευκους» και σήμερα θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Βέλγιο. Μάλιστα, όπως έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας, είναι σε καλή φυσική κατάσταση καθώς προπονείτο μόνος του εδώ και καιρό. Εκτιμάται πως παρότι θα χρειαστεί λίγες μέρες εντατικού προγράμματος, θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League σε δύο εβδομάδες. 

Στον Ολυμπιακό εκτίμησαν τη στάση του Καμπιάσο, ο οποίος είχε εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία να παραμείνει και μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, που δεν τον υπολόγιζε, επέμεινε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Γαύρο» έγινε ραντεβού με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Αργεντινός άσος ξεκαθάρισε πως δεν είναι για τον ίδιο πρώτο μέλημα ένα μεγάλο συμβόλαιο και σύμφωνα με τη «Live Sport» το νέο του συμβόλαιο είναι περίπου… μισό από το προηγούμενο, ύψους 2 εκατ. ευρώ! 

Κλείσιμο
Πλέον με την επιστροφή του Καμπιάσο οι επιλογές στο χώρο του κέντρου πληθαίνουν και όλα δείχνουν πως ο Παϊτίμ Κασάμι θα αποτελέσει παρελθόν. Ο μάνατζερ του Ελβετού, Μίνο Ραϊόλα, φέρεται να έχει δεσμευτεί στους πρωταθλητές πως θα φέρει πρόταση για τον πελάτη του και οι εξαιρετικές διασυνδέσεις που έχει σε πολλά πρωταθλήματα (ειδικά στο ιταλικό) φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα φέρουν προσφορά. 

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αν και είναι πιθανώς να γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα. Η περίπτωση του Φρανσουά Καμανό απομακρύνεται, με τους «ερυθρόλευκους» να διαμηνύουν πως δεν θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον εξτρέμ της Μπαστιά. Τίποτα ουσιαστικό δεν υπάρχει και για τον 27χρονο Γάλλο εξτρέμ Ρομέν Αλεσαντρινί. 

Στα των αποχωρήσεων, ο Ολυμπιακός έχει τρεις προτάσεις για τον Αρτούρ Μαζουακού, από Λιόν και δύο γερμανικές ομάδες, αλλά δεν καλύπτουν τα «θέλω» των Πειραιωτών που αξιώνουν 10-11 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης