ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Πέκχαρτ

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Πέκχαρτ

Ο Τσέχος φορ υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα απουσιάσει από το αυριανό φιλικό με την Βίγκρι – Μεγαλώνει ο πονοκέφαλος για τον φορ περιοχής

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Πέκχαρτ
Ο Τιμούρ Κετσπάγια εδώ και μέρες περιμένει την άφιξη ενός ακόμη τουλάχιστον επιθετικού, όμως όχι μόνο δεν έρχονται ενισχύσεις, αλλά προκύπτουν και προβλήματα με τους υπάρχοντες.

Στην σημερινή προπόνηση και κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού ο Τόμας Πέκχαρτ τραυματίστηκε κι αποχώρησε με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ να κάνουν λόγω για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσουμε.

Κλείσιμο
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Βιγκρί, ενώ αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος απουσίας του.

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα αναμένεται αύριο ο Ντιέγκο Μπουονανότε προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το μέλλον του.

Ο Αργεντινός είχε πάρει άδεια για να συζητήσει με άλλες ομάδες, ωστόσο αν και βρέθηκε κοντά στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής δεν προέκυψε συμφωνία και έτσι επιστρέφει για να βρεθεί μια λύση.
www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης