EURO 2016, Βραζιλία και «Βίκινγκς» μας στέλνουν ταμείο

EURO 2016, Βραζιλία και «Βίκινγκς» μας στέλνουν ταμείο

Τα τρία παιχνίδια της φάσης των «8» του EURO 2016, καθώς και μία προσεκτική ματιά σε βραζιλιάνικα, σουηδικά και νορβηγικά ματς, μπορεί να μας αποφέρουν κέρδη. Από σήμερα εγκαινιάζουμε και τη στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» με οδηγό τις αποδόσεις της Betshop.

EURO 2016, Βραζιλία και «Βίκινγκς» μας στέλνουν ταμείο
Ουαλία – Βέλγιο: Είναι ματς στη φάση των «8» του EURO 2016. Κι επειδή όλα μετρούν, οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από τους Βέλγους. Η Ουαλία πέτυχε μέχρι τώρα το αναπάντεχο, να προκριθεί πρώτη στον όμιλο,  αφήνοντας πίσω την Αγγλία, από την οποία έχασε 2-1, καθότι είχε νικήσει 1-0 τη Σλοβακία και 3-0 τη Ρωσία. Στους «16» κέρδισε 1-0 τη Β. Ιρλανδία κι έτσι έφτασε εδώ. Οι Ουαλοί παίζουν με τρομερή αυτοπεποίθηση στο τουρνουά με τον Μπέιλ να έχει πετύχει τρία γκολ και τους Ράμπσεϊ και Άλεν να κάνουν καταπληκτικά παιχνίδια. Στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης οι δυο αντίπαλοι ήταν στον ίδιο όμιλο, όπου η Ουαλία νίκησε 1-0 το Βέλγιο στο Κάρντιφ κι έφερε 0-0 στις Βρυξέλλες.

Στα δε τρία τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς, η Ουαλία έχει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία φορά που έχασε ήταν το 2012 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Ο Ράμπσεϊ, ο Τέιλορ, ο Ντέιβις και Βοκς αν «κιτρινιστούν», χάνουνε το επόμενο ματς, αν φυσικά, προκριθεί η Ουαλία. Οι Βέλγοι μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα χάνοντας 2-0 από την Ιταλία στον όμιλο, αλλά μετά, ανέβηκαν και σκόρπησαν τρόμο, με νίκες 3-0 την Ιρλανδία, 1-0 τη Σουηδία και στους «16» 4-0 την Ουγγαρία. Χάθηκε η μπάλα από το Βέλγιο και επιβεβαιώθηκαν εκείνοι που έλεγαν ότι μπορεί να παίξει στον τελικό. Ο Αζάρ είναι σε εκρηκτική κατάσταση, ο Καράσκο επίσης, όπως και ο Λουκάκου με τον Βίτσελ. Μοναδικό πρόβλημα, η απουσία του τιμωρημένου κεντρικού αμυντικού Τόμας Βαρμάαλεν και η αβεβαιότητα κατά πόσο μπορεί να καλύψει το κενό του ο νεαρός της Μάντσεστερ Σίτι Τζέισον Ντεναγιέ. Η λογική λέει ότι το ματς κλείνει προς το διπλό, είναι over, σκοράρει ο Αζάρ, ο Καράσκο και ο Μπέιλ.
Κλείσιμο

Γερμανία- Ιταλία: Θα μπορούσε να είναι τελικός. Οι Γερμανοί είχαν μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης, αφού έπαιξαν Κυριακή κι οι Ιταλοί Δευτέρα. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έφτασαν με σβηστές μηχανές μέχρι τον προημιτελικό. Νίκησαν 2-0 στην πρεμιέρα την Ουκρανία χωρίς να εντυπωσιάσουν, ήταν και τυχεροί. Μετά, έφεραν 0-0 με την Πολωνία. Ύστερα, κέρδισαν 1-0 τη Β. Ιρλανδία και στους «16» άνετα 3-0 τη Σλοβακία. Ο Μίλερ δεν έχει σκοράρει ακόμα, όπως δεν σκόραρε ούτε στο EURO 2012, αλλά κανένα πρόβλημα, τα βάζουν οι άλλοι. Και στην άμυνα, ο Νόιερ δεν έχει μαζέψει, ακόμα, τη μπάλα από τα δίκτυα του. Οι Γερμανοί έχουν την πιο πλήρη ομάδα σε όλες τις γραμμές και στο φιλικό του Μαϊου στο Μόναχο διέλυσαν 4-1 την Ιταλία. Ζερόμ Μπότενγκ, Οζίλ, Κεντίρα, Χούμελς και Κίμιχ έχουν κίτρινες κάρτες και αν δεχτούν μία ακόμα, αποκλείονται από το επόμενο ματς. Οι Ιταλοί είναι αυτοί που… είναι χρόνια τώρα και οι μόνοι που έχουν πάρει τον αέρα των Γερμανών. Σε 20 συναντήσεις τους, οι Ιταλοί έχουν 11 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στον ημιτελικό του 2012 είχαν νικήσει 2-0 με γκολ του Μπαλοτέλι. Στην πρεμιέρα των ομίλων οι Ιταλοί νίκησαν εύκολα 2-0 το Βέλγιο, στο δεύτερο ματς 1-0 τη Σουηδία και στο τρίτο έπαιξαν αδιάφορα, χάνοντας 1-0 από την Ιρλανδία. Τους περίμενε η Ισπανία στους «16», την οποία «καθάρισαν» πανεύκολα 2-0. Έχουν άμυνα από γρανίτη, δεν περνάει τίποτα πίσω. Κόντρα στους Γερμανούς θα προσπαθήσουν να κλέψουν το ματς, παίζοντας έξυπνα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, στηριζόμενοι στην ταχύτητα του Έντερ. Αρκετές φορές τους έχουν τους έχουν «πιάσει κορόιδα» τους Γερμανούς. Στο όριο καρτών είναι 11 παίκτες, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Μπουφόν, Ντε Ρόσι, Ινσίνιε, Σιρίγου, Ζάζα, Πελέ, Έντερ, Ντε Σίλιο. Η λογική λέει ότι το ματς ξεκινάει από ισοπαλία, είναι αμφίσκορο και under. 

Γαλλία – Ισλανδία: Είναι το τελευταίο χρονικά ματς των «8» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας, στο οποίο οι Γάλλοι θα έχουν μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης. Η οικοδέσποινα θεωρείται εκ των φαβορί, μόνο και μόνο επειδή παίζει στην έδρα της. Αν το τουρνουά διεξαγόταν σε άλλη χώρα, δεν θα ήταν. Παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένη από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με τη Ρουμανία, την οποία νίκησε 2-1 στις καθυστερήσεις. Μετά, ήταν τυχερή στο 2-0 επί της Αλβανίας και στο τρίτο ματς, έφερε 0-0 με την Ελβετία, έχοντας, όμως, τρία δοκάρια. Στους «16» κέρδισε 2-1 την Ιρλανδία με ανατροπή, με δυο γκολ του Γκριεζμάν. Δεν πείθει σαν ομάδα, αλλά κόντρα στην Ισλανδία που είναι σαφώς υποδεέστερη, έχει τον πρώτο λόγο. Θα παίξει χωρίς τους Ραμί και Καντέ που είναι τιμωρημένοι. Επίσης, στο όριο καρτών είναι οι Κονσιελνί και Ζιρού. Αν η Γαλλία προκριθεί θ’ αντιμετωπίσει τη Γερμανία ή την Ιταλία στον ημιτελικό. Το καλό για την Γαλλία είναι ότι φορμαρίστηκε ο Γκριεζμάν την κατάλληλη στιγμή, ενώ ανέβηκε και ο Πογκμπά. Οι Ισλανδοί από τη μεριά τους, το διασκεδάζουν αφάνταστα που στην πρώτη τους παρουσία σε τέτοια διοργάνωση έφτασαν στους «8». Εξέπληξαν με το πάθος τους και τη φιλοπατρία τους. Ξεκίνησαν τους αγώνες με ισοπαλία 1-1 με την Πορτογαλία, μετά πήραν 1-1 από την Ουγγαρία, μετά κέρδισαν 2-1 την Αυστρία και στους «16» έκαναν τον κόσμο να παραμιλάει όταν πέταξαν έξω την Αγγλία 2-1 και, μάλιστα, με ανατροπή. Άρχισαν να σκέφτονται την Ελλάδα του 2004, ότι μπορούν ακόμα και το τρόπαιο! Υπολείπονται σε ταλέντο, φυσικά, έναντι των Γάλλων, αλλά είναι μαχητές. Η λογική λέει ότι το ματς είναι άσος, under, no goal και σκοράρουν ο Γκριεζμάν και ο Πογκμπά.

Φλουμινένσε – Κοριτίμπα: Επιλέξαμε αυτό το παιχνίδι του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, γιατί η άλλοτε κραταιά Φλουμινένσε είναι σούπερ αλλοπρόσαλλη ομάδα και ο άσος δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος με την υποδεέστερη Κοριτίμπα. Η «Φλου», μετά από 12 αγώνες έχεις μόλις 16 βαθμούς, με αρνητικό συντελεστή τερμάτων. Πρώτη είναι η Παλμέιρας. Στα τελευταία πέντε ματς η Φλουμινένσε έχει τρεις ήττες και δυο νίκες. Κέρδισε το ντέρμπι με την Κορίνθιανς 1-0 και μετά, έχασε 2-1 από την ουραγό Σπορτ Ρεσίφε. Στο «καπάκι», χάνει 4-2 στην έδρα της από τη Σάντος, νικάει 2-1 τη Φλαμένγκο στο μεγάλο ντέρμπι, χάνει 2-1 από την Σαν Πάολο. Δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Η Κοριτίμπα προέρχεται από νίκη 1-0 στην έδρα της επί της Ατλέτικο Παραναένσε και στα προηγούμενα τέσσερα ματς έχει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες, ανάμεσα στις οποίες και το εντός έδρας 2-2 με την Παλμέιρας. Η λογική λέει ότι το ματς είναι 1Χ, αμφίσκορο και under.

Κρουζέιρο – Βιτόρια Μπαϊα: Επίσης παιχνίδια του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες. Δυο βαθμούς περισσότερους, 16, έναντι 14, έχει η Βιτόρια. Είναι επίσης δυο αλλοπρόσαλλες ομάδες, γι αυτό και η επιλογή ν’ ασχοληθούμε μ’ αυτό το παιχνίδι. Η Κρουζέιρο στα πέντε τελευταία ματς αγνοεί την ισοπαλία. Στο προτελευταίο ματς νίκησε 2-1 στην έδρα της την κατά πολύ ανώτερη και πρωτοπόρο στη βαθμολογία Παλμέιρας και στο τελευταίο της ματς, έχασε 3-2 από την Τσαπεκοένσε με γκολ στο 90’. Η Βιτόρια από τη μεριά της ενώ πάει και νικάει 2-1 εκτός την εκ των φαβορί για τον τίτλο Γκρέμιο, μετά, όμως, φέρνει ισοπαλία στην έδρα της 1-1 με την Πόντε Πρέτα. Στο τελευταίο ματς, νικάει 3-2 τη Σπορτ Ρεσίφε, έστω κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1. Ασταθής ομάδα. Η λογική λέει ότι το ματς είναι over, αμφίσκορο και μία στις δυο κερδίζει.

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο: Επίσης από τα παραδοσιακά ντέρμπι του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Η Κορίνθιανς συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Παλμέιρας και η Φλαμένγκο είναι στην 3η θέση με 20, συγκάτοικος κι αυτή της Ιντερνασιονάλ, μετά από 12 αγωνιστικές. Με νίκη η Κορίνθιανς απομακρύνεται κι άλλο από τη «Φλα». Μπορεί να την πάρει, αν και στο μοναδικό δύσκολο ματς που έχει δώσει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχασε 1-0 από τη Φλουμινένσε. Σκαρφάλωσε στην κορυφή νικώντας εύκολους αντιπάλους με βάση το πρόγραμμα, με τα αποτελέσματά της είναι στο over. Η Φλαμένγκο από τη μεριά της στα μεγάλα ντέρμπι που έδωσε τον τελευταίο μήνα, έχασε 1-0 από τη Φλουμινένσε και έφερε 2-2 με την Σαν Πάολο. Τα δικά της αποτελέσματα είναι συνήθως στο under. Η λογική λέει ότι το ματς είναι αμφίσκορο, over και κλείνει προς τον άσο.
Μπόντο Γκλιμτ – Ρόζενμποργκ: Ένα καλό ματς για το νορβηγικό πρωτάθλημα που μπορούμε να το παίξουμε συνδυαστικά για καλό ταμείο. Η Μπόντο που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν να κλωτσήσουν μπάλα από τις 29 Μαϊου, όταν έχασαν 2-0 εκτός έδρας από την Βίκινγκ. Την ίδια ημερομηνία έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα και η Ρόζενμποργκ κερδίζοντας 3-1 τη Μόλντε. Από τότε, όμως, οι πρωτοπόροι έχουν τρία φιλικά στα πόδια τους, οπότε έχουν διατηρήσει την φόρμα τους. Νίκησαν 5-0 εκτός έδρας τη Βερντάλ, 4-1 στη Νορβηγία την δανέζικη Άαλμποργκ και έφερε 1-1  εκτός έδρας με την σουηδική Όστερσουντς. Η λογική λέει ότι το ματς είναι διπλό από ημίχρονο, over και no goal.

Φρέι – Συριάνσκα: Είναι ματς του σουηδικού πρωταθλήματος. Σε σύνολο 16 ομάδων η γηπεδούχος βρίσκεται στην 10η θέση ης βαθμολογίας με 17 βαθμούς και η Συριάσνα στην τελευταία με 10. Όλα τα στοιχεία είναι υπέρ της Φρέι. Προέρχεται από δυο σερί νίκες, 5-2 εντός έδρας την πρωτοπόρο Χάλμσταντ και 1-0 εκτός της Αντβίνταμπεργκ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά. Η Συριάνσκα είναι στα πολύ κάτω της, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Οπότε η λογική λέει ότι αν το παίξουμε άσο από ημίχρονο, over, no goal, πάμε για καλό ποσό.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ με οδηγό τις αποδόσεις της Betshop
Λίλεστρομ – Τρόμσο: Το 2.70 για πάνω από 3.5 γκολ είναι καλή περίπτωση, σε συνδυασμό με το 1.80 στον άσο.
Χαούγκεσαντ – Σταρτ: Ο άσος στο 1.45 σε συνδυασμό με το over στο 2.05 είναι εφικτά.
Βαλερέγκα – Οντ ΒΚ: Το 2.40 στο διπλό και το 2.05 στο no goal είναι ένας καλός συνδυασμός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης