Τσεχία - Κροατία 2-2 (τελικό)

Τσεχία - Κροατία 2-2 (τελικό)

Η Κροατία άνοιξε το σκορ με τον Ιβάν Πέρισιτς στο 38' - Ο Ράκιτιτς κάνει το 2-0 στο 58' - Η Τσεχία μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Σκόντα, στο 76' - Ψυχρολουσία για τους Κροάτες στο 93', η οι Τσέχοι ισοφάρισαν με πέναλτι σε 2-2

Τσεχία - Κροατία 2-2 (τελικό)
Λίγο η γκολάρα του Μόντριτς, λίγο το σφυροκόπημα στους Τούρκους, λίγο το πάθος που έδειξε, η Κροατία κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα σε ένα υποτονικό μέχρι τώρα Euro. 

Δείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού εδώ
Κλείσιμο

Μετά τη νίκη επί των Τούρκων με 1-0, οι Κροάτες καλούνται να κάνουν το 2 στα 2 απέναντι στην Τσεχία (19.00 ΕΡΤ), κάτι που θα σημάνει από απόψε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. 

Από την άλλη, οι Τσέχοι μπορεί να ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ισπανία, αλλά έδειξαν ότι είναι αρκετά καλοί αμυντικά και μπορούν να βάλουν προβλήματα στον αντίπαλο τους. 

Σαφώς γνωρίζουν καλά ότι μια απώλεια σήμερα, θα σημάνει πιθανόν τον αποκλεισμό τους από το θεσμό και για αυτό το άγχος σίγουρα τους βαραίνει παραπάνω. 

Στα αγωνιστικά, οι Κροάτες θα παραχθούν πλήρης με μοναδική αμφιβολία, τη συμμετοχή του αρχηγού Ντάριο Σρνα, που έχασε τον πατέρα του και εξασφάλισε ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία του. Πάντως ο παίκτης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Χωρίς προβλήματα οι Τσέχοι. 

Πιθανές ενδεκάδες 

Τσεχία: Τσεχ, Λιμπέρσκι, Χούμπνικ, Σίβοκ, Κανταράμπεκ, Νταρίντα, Πλασίλ, Κρείτσι, Ροσίτσκι, Σελασιέ,Νέτσιντ 

Κροατία: Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Σίλντενφελντ, Τσόρλουκα, Σρνα, Μπαντέλι, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Ράκιτιτς 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης