Η Ρεάλ ετοιμάζεται να κάνει «Μίδα» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να κάνει «Μίδα» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά από μια μακρά περίοδο όπου το μέλλον του στη Μαδρίτη φαινόταν αβέβαιο ο CR7 ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο ζωής με τους «μερένχες» έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να κάνει «Μίδα» τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Παρά τις σειρήνες από Αγγλία (Μάντσεστερ Σίτι) αλλά κυρίως από τη Γαλλία και την Παρί ο CR7 «ψήφισε» Ρεάλ και Μαδρίτη κι από ότι φαίνεται το μήνυμα του ελήφθη.

Κλείσιμο
Όπως αποκάλυψε η «El Confindencial  ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης Χοσέ Άνχελ Σάντσες συναντήθηκε με τον Χόρχε Μέντες μάνατζερ του Ρονάλντο (και όχι μόνο) και στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών οι πληροφορίες μιλούν για πρόταση η οποία θέλει τον Πορτογάλο άσο να πληρώνεται 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!!!

Κι αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν την Ρεάλ να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον αρχισκόρερ της τότε ο CR7 στα 35 να αποχαιρετίσει τα γήπεδο με τη φανέλα της αγαπημένης του Ρεάλ!
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης