Η Αργεντινή απειλεί με αποχώρηση από το Κόπα Αμέρικα!

Η Αργεντινή απειλεί με αποχώρηση από το Κόπα Αμέρικα!

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής απειλεί να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Κόπα Αμέρικα (ξεκινά στις 7/6 στις ΗΠΑ) αν η Κυβέρνηση δεν πάρει πίσω την απόφαση της να μεταφέρει τις εκλογές (της Ομοσπονδίας) τρεις μήνες αργότερα

Η Αργεντινή απειλεί με αποχώρηση από το Κόπα Αμέρικα!
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής  από τον Ιούλιο του 2014 όταν και αποχαιρέτισε τον μάταιο τούτο κόσμο ο πρόεδρος της Χούλιο Γκροντόνα, παραμένει ακέφαλη τυπικά, αλλά με τους συνεργάτες του αποθανόντος να διοικούν ουσιαστικά.

Η AFA προκήρυξε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου για τις 30 Ιουνίου 2016 ωστόσο η Κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να αναβάλει την εκλογική διαδικασία για τρεις μήνες.

Κλείσιμο
Η επίσημη αιτιολογία είχε να κάνει με την έρευνα των αρχών για υπεξαίρεση ενός σημαντικού ποσού που είχε δοθεί για να φτιαχτούν συγκεκριμένα έργα, τα οποία δεν έγιναν ποτέ.

Στην Ομοσπονδία όμως θεωρούν ότι όλα αυτό το σκηνικό έχει στηθεί από τον πρόεδρο της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, ο οποίος έχει προσωπική κόντρα μα τον Ούγκο Μογιάνο καθώς ο τελευταίος είναι το φαβορί για να αναλάβει την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Κι αυτό που έχει προκύψει ως είδηση τις τελευταίες ώρες είναι ότι τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα συνεδριάσουν εκτάκτως προκειμένου να αποφασίσουν αν θα αποσύρουν την ομάδα από το Κόπα Αμέρικα (ξεκινά στις 7 Ιουνίου) ή αν προχωρήσουν σε κάποιου άλλου είδους κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης