Ντιέγκο Μιλίτο: Είπε αντίο στα γήπεδα με δάκρυα και γκολ (video)

Ντιέγκο Μιλίτο: Είπε αντίο στα γήπεδα με δάκρυα και γκολ (video)

Στα 36 του χρόνια ο Αργεντινός επιθετικός, ο άνθρωπος ο οποίος σφράγισε το τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ της Ίντερ το 2010, ολοκλήρωσε μια σπουδαία καριέρα σκοράροντας με τη φανέλα της Ρασίγκ και στην τελευταία του παράσταση

Ντιέγκο Μιλίτο: Είπε αντίο στα γήπεδα με δάκρυα και γκολ (video)
Ο αδερφός του Γκάμπριελ ήταν το μεγάλο όνομα και η μεταγραφή του από την Σαραγόσα στην Μπαρτσελόνα τον καθιέρωσε. Ωστόσο ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, σε αντίθεση με τον Ντιέγκο ο οποίος αν και ξεκίνησε από χαμηλά, έφτασε στην κορυφή.

Από την Σαραγόσα αυτός πήρε μεταγραφή στην ταπεινή Τζένοα, αλλά στην Γένοβα έκανε θαύματα και βρέθηκε στην Ίντερ για να μεγαλουργήσει μαζί με τον Μουρίνιο… Σε μία ομάδα γεμάτη αστέρια (Ετό, Σνάιντερ, Στάνκοβιτς, Καμπιάσο) ο Μιλίτο εξελίχθηκε σε πραγματικό δολοφόνο με τον Αργεντινό να σκοράρει τα δύο γκολ της ομάδας του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν.

Κλείσιμο


Χθες το βράδυ, μία ημέρα πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από εκείνη την ιστορική βραδιά και τη δική του μαγική εμφάνιση, ο 36χρονος πια Μιλίτο φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της αγαπημένης του Ρασίγκ Κλαμπ και στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 50.000 θεατές για να αποχαιρετίσουν τον «κύλινδρο».

«Ήταν πολύ δύσκολο να παίξω σ’ αυτό το παιχνίδι. Πολλά συναισθήματα, πολλές σκέψεις στο μυαλό κι η διαχείριση όλων αυτών δεν είναι η πιο εύκολη. Ευχαριστώ τον κόσμο και είμαι ευλογημένος που τελείωσα την καριέρα μου στο ‘σπίτι’ μου», είπε ο Μιλίτο στο τέλος του αγώνα με την Τεμπερλέι, στον οποίο άνοιξε  το σκορ εν μέσω αποθέωσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Κι αυτό ήταν το γκολ νο 227 στην καριέρα του Μιλίτο, ο οποίος ποτέ δεν ήταν ο σούπερ σταρ για τα media, αλλά ήταν ένας πραγματικός σταρ για τους προπονητές και τους οπαδούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κατορθώματα του Μιλίτο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν, ενώ στο 13'50'' μπορείτε να δείτε και τη χειραψία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Λουίς Φαν Χάαλ (με τον Πορτογάλο να θεωρείται απ' όλους το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ολλανδό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης