Στα πλέι οφ η Μούρθια του Κατσικάρη, σοκ για την Μπιλμπάο του Μπόγρη

Στα πλέι οφ η Μούρθια του Κατσικάρη, σοκ για την Μπιλμπάο του Μπόγρη

Η Μούρθια για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει στα πλέι οφ, όχι όμως και η Μπιλμπάο που έμεινε εκτός δεχόμενη τρίποντο από τα 20 μέτρα σε νεκρό χρόνο!

Στα πλέι οφ η Μούρθια του Κατσικάρη, σοκ για την Μπιλμπάο του Μπόγρη
Απίθανο φινάλε στην κανονική περίοδο του Ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όπου τρεις ομάδες (Μούρθια, Φουενλμπράδα, Μπιλμπάο) διεκδικούσαν τις δύο τελευταίες θέσεις των πλέι οφς.

Στον άτυπο τελικό αυτής της μάχης η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε με 73-61 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο κι η Μπιλμπάο χρειάζονταν νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σαραγόσα για να την ακολουθήσει.

Κλείσιμο
Η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη έφτασε να προηγείται με 15 πόντους (57-42) στις αρχές της δ’ περιόδου με τη διαφορά να ροκανίζεται και να φτάσουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα με το σκορ να είναι 72-70 υπέρ των Βάσκων.

Η Σαραγόρα είχε την τελευταία επίθεση κι ο Σάστρε με σουτ εν στάση, κάτω από το κέντρο, έστειλε τη μπάλα στο καλάθι και την Μπιλμπάο στην… κόλαση διαμορφώνοντας το τελικό 72-73 που έδωσε το τελευταίο εισιτήριο στην Φουενλαμπράδα.

Αντίπαλος της Μούρθια στα προημιτελικά θα είναι η Ρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα (1η στην κανονική περίοδο) θα αγωνιστεί με την Φουενλαμπράδα και η Λαμποράλ του Μπουρούση με την Γκραν Κανάρια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης