Ουζουνίδης: «Σήμερα δεν είχαμε την ομαδικότητα που μας έφερε ως εδώ»

Ουζουνίδης: «Σήμερα δεν είχαμε την ομαδικότητα που μας έφερε ως εδώ»

Ο προπονητής του Πανιωνίου έκανε λόγο για παίκτες που έπαιζαν για τον εαυτό τους και χαρακτήρισε ορόσημο το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ

Ουζουνίδης: «Σήμερα δεν είχαμε την ομαδικότητα που μας έφερε ως εδώ»
Αρκετά εκνευρισμένος με την συμπεριφορά των παικτών του εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις που έκανε.

Στο αρχικό του σχόλιο ο προπονητής του Πανιωνίου σημείωσε:
Κλείσιμο
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, Εμείς έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την κούραση αλλά δεν το κάναμε για πολύ παιδιά ήταν σε κακή μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο αλλά εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες
Στο β’ περιμέναμε ότι θα πιέσει η ΑΕΚ για ένα δεκάλεπτο, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε και το πληρώσαμε».

Στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε αιχμές για τη νοοτροπία των παικτών του λέγοντας: «Εμείς φτάσαμε ως εδώ λόγω της ομαδικότητας και της συνολικής προσπάθειας των παικτών, αλλά δυστυχώς τώρα δεν το είχαμε, αφού κάποιοι έπαιζαν για τον εαυτό τους και αυτό είναι κάτι που θα με βοηθήσει εν όψει της νέας χρονιάς. Δεν έχω απαίτηση να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά θέλω αυτά που λέω να γίνονται μέσα στο γήπεδο.
Έχουμε τώρα το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ,  όπου αν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι έχουμε ελπίδες, αλλιώς θα δούμε σε ποια παιδιά θα δώσουμε ευκαιρία στα υπόλοιπα ματς».

Επίσης έριξε και την αιχμή του για τον Βλάνταν Ίβιτς και τα όσα είχε πει μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
 «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πει  ότι δεν είναι δίκαιο να έχει λιγότερες μέρες ξεκούρασης αλλά τώρα είναι το ανάποδο. Κάποια στιγμή όποιος παίρνει τις αποφάσεις πρέπει να σκέφτεται καλύτερα. Η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα θα είναι η ΑΕΚ μετά εμείς και μετά οι άλλοι…»

Ο κ. Ουζουνίδης ρωτήθηκε γενικά για τον θεσμό των πλέι οφ κι όπως είπε: «Εγώ δεν είμαι υπέρμαχος των πλέι οφ, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζω. Αν θέλουμε να υπάρχουν ας παίζει κι ο πρώτος, αλλά δεν είναι λογικό να είσαι 10-20 βαθμούς διαφορά και να ξεκινάς στα πλέι οφ με 1-2 βαθμούς διαφορά». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης