Οι 'Estelades' θα κυματίσουν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Οι 'Estelades' θα κυματίσουν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Δικαστήριο της Μαδρίτης δικαίωσε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα που είχαν προσφύγει κατά της απόφασης της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις σημαίες της Καταλωνίας στον τελικό του Κυπέλλου

Οι 'Estelades' θα κυματίσουν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας
Νέα ανατροπή δεδομένων στο θέμα της παρουσίας ή όχι των Καταλανικών σημαιών (οι γνωστές 'estelades') στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο το βράδυ στο Βιθέντε Καλντερόν της Μαδρίτης με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα και την Σεβίλλη.

Πριν από δύο ημέρες ο Γενικός Εισαγγελέας της Μαδρίτης αποφάσισε ότι απαγορεύεται να μπουν στο γήπεδο οπαδοί της Μπάρτσελονα που θα κρατούν τη σημαία της Καταλωνίας, για την αποφυγή επεισοδίων, προκαλώντας πολιτική ταραχή.

Κλείσιμο
Η Κυβέρνηση έσπεσε να τον στηρίξει, οι άνθρωποι της Μπάρτσα και οι οπαδοί της φώναζαν για απόφαση πρόκληση και εν τέλει δικαιώθηκαν καθώς το αρμόδιο εφετείο στη Μαδρίτη απεφάνθη ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για να διατηρηθεί αυτή η απόφαση.

Ο δικαστής Χέσους Τόρες Μαρτίνεθ εξήγησε ότι ποτέ στο παρελθόν οι 'estelades' δεν αποτέλεσαν την αιτία βίαιων επεισοδίων και ως εκ τούτου οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπορούν να της έχουν μαζί τους στο γήπεδο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης