Η «κατάρα» κρατά 21 χρόνια: Η Άρσεναλ τερματίζει πάντα πάνω από την Τότεναμ!

Η «κατάρα» κρατά 21 χρόνια: Η Άρσεναλ τερματίζει πάντα πάνω από την Τότεναμ!

Έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη, η ημέρα που η Τότεναμ τερματίζει κάτω από του «κανονιέρηδες»

Η «κατάρα» κρατά 21 χρόνια: Η Άρσεναλ τερματίζει πάντα πάνω από την Τότεναμ!
Πριν μερικές μέρες, όταν ρωτήθηκε, ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα τελειώσει πάνω από την Άρσεναλ, τον ενδιαφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του.

Κλείσιμο


Κι όμως, με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής, η κατάρα της «St Totterningham's Day» (Ημέρα του αγίου Τότερινγκχαμ) παραμένει. Με αυτή την ονομασία, είναι γνωστή η μέρα κατά την οποία επιβεβαιώνεται στους απανταχού οπαδούς, αλλά και παίκτες του στοιχήματος, γιατί ναι πλέον αποτελεί και στάνταρ στο στοίχημα, πως η Τότεναμ τερματίζει κάτω από την Άρσεναλ στη βαθμολογία της Premier League.

Η κόντρα των δυο ομάδων του Βόρειου Λονδίνου, παραμένει μια από τις κορυφαίες στην Αγγλία και φέτος, η κινητή εορτή του St' Totteringham γιορτάστηκε από τους οπαδούς των κανονιέρηδων για 21η συνεχόμενη φορά.

Η Τότεναμ έπαιζε με την Νιουκαστλ και η Άρσεναλ με την Άστον Βίλα. 4-0 νίκη για τους «κανονιέρηδες» και 5-1 ήττα για τους «πετεινούς», κάτι που έκανε το ρολόι να γράφει 7.761 μέρες από την ημέρα που δεν τερμάτησε σε υψηλότερη θέση η ομάδα του Βενγκέρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης