ΕΠΟ: Θα συνεχίσουν να διαψεύδονται όσοι διασπείρουν φήμες

ΕΠΟ: Θα συνεχίσουν να διαψεύδονται όσοι διασπείρουν φήμες

Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν την FIFA αποφασισμένη να καθαιρέσει τη διοίκηση Γκιρτζίκη

ΕΠΟ: Θα συνεχίσουν να διαψεύδονται όσοι διασπείρουν φήμες
Σημερινά δημοσιεύματα εμφάνιζαν την FIFA αποφασισμένη να προχωρήσει ακόμη και σε καθαίρεση της διοίκησης Γκιρτζίκη, προκειμένου η Ομοσπονδία να πάει με προσωρινή διοίκηση στις εκλογές του Νοεμβρίου, ωστόσο αργά το απόγευμα υπήρξε η επίσημη αντίδραση από την ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αφού τονίζει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της, διαψεύδει τις συγκεκριμένες πληροφορίες κάνοντας λόγο για 'κύκλους με συγκεκριμένη στόχευση”.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Δεν έχουν κουραστεί προφανώς να διαψεύδονται όσοι κύκλοι με συγκεκριμένη στόχευση διασπείρουν φήμες για παραιτήσεις «ανθρωποθυσίες», εσωτερικές συγκρούσεις, «αδειάσματα» και εσχάτως καθαιρέσεις.
 
Διαψεύδονται από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, όπως στην προκειμένη περίπτωση από τον επικεφαλής της αποστολής της FIFA και της UEFA  κ. Κουτσοκούμνη, αλλά κυρίως από την ίδια την πραγματικότητα, καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε στενή συνεργασία με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες ασχολείται με τα ουσιαστικά ζητήματα του αθλήματος και όχι με φήμες και παραφιλολογίες.
 
Θα συνεχίσουν λοιπόν να διαψεύδονται όσοι διασπείρουν φήμες, αλλά και όσοι τις αναπαράγουν. Από την πλευρά μας επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο μας δικαίωμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης