Άθλιες συνθήκες στο ΟΑΚΑ, δεν έχει στρώμα για να προπονηθεί ο Φιλιπππίδης !

Άθλιες συνθήκες στο ΟΑΚΑ, δεν έχει στρώμα για να προπονηθεί ο Φιλιπππίδης !

Μία από τις μεγάλες ελπίδες για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο, προετοιμάζεται με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες

Άθλιες συνθήκες στο ΟΑΚΑ, δεν έχει στρώμα για να προπονηθεί ο Φιλιπππίδης !
Είναι εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι μία από τις ελπίδες της Ελλάδας για να πετύχει κάτι καλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζεται για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού της χρονιάς προκαλούν μελαγχολία και θλίψη.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης δεν έχει στρώμα να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, παρά τις υποσχέσεις που είχε λάβει αυτός και ο προπονητής του!

Κλείσιμο
«Στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έχω στρώμα να προπονηθώ, τη στιγμή που ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχαμε ενημέρωση ότι θα έρθει ένα στρώμα, αλλά δεν το πήραμε εμείς τελικά», είναι η κραυγή αγωνίας στο gazzetta.gr του Κώστα Φιλιππίδη.

Μάλιστα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, δεν κρύβει την απογοήτευση του: «Στον αθλητισμό κρίνεσαι από το αποτέλεσμα αλλά όχι από το τι έχει γίνει... Δυστυχώς κρίνεσαι και χαρακτηρίζεσαι εάν δεν πας καλά, χωρίς να ξέρουν όλοι τι προέκυψε και εσύ δεν τα κατάφερες όπως θα ήθελες...».

Την απουσία στρώματος για προπόνηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής του Δημήτρης Κυττέας. «Υπάρχουν δύο στρώματα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Να ξεκαθαρίσω ότι η έλλειψη στρώματος δεν είναι ευθύνη του ΣΕΓΑΣ αλλά του Ολυμπιακού Σταδίου που δεν έχει προνοήσει. Υπάρχει ένα στο κλειστό, αλλά δεν γίνεται να κάνεις προπόνηση στο κλειστό...», πρόσθεσε ο προπονητής του!
Άραγε τους ακούει κανείς υπεύθυνος;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης